BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Ecooking Multi Olie Parfumefri 500 ml.

3 for 2

Om produktet

  • Parfumefri olie
  • Multifunktionel
  • Ultra-blødgørende
  • Naturlig formel
  • Fri for parabener
  • Økologisk
  • 100% vegansk
  • Økonomistørrelse
- 10%

Special Price 33200

Normalpris i "butikkerne" 36900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 8,30 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

PARFUMEFRI MULTI-OLIE

Ecooking Multi Olie Parfumefri er en unik og økologisk og allergivenlig olie, der har et væld af anvendelsesmuligheder. Olien har en ultra-blødgørende effekt og kan blandt andet anvendes som hårolie, kropsolie, barberolie, neglebåndsolie, makeupfjerner og massageolie takket være en unik sammensætning af nærende ingredienser.

Ecooking serien er baseret på en naturlig og vegansk formel, og nogle af produkterne i sortimentet er så naturlige, at de kan bruges i madlavning. Ecooking Multi Olie Parfumefri er blandt andet beriget med økologisk jojoba-olie, der virker ekstremt blødgørende samt forbedrer hudens elasticitet, mens økologisk sesamolie tilfører ultimativ næring for et sundt og velplejet resultat. Multi Olie kommer i en praktisk økonomistørrelse er desuden fri for farvestoffer, parfume og parabener.

VELPLEJET HUD OG SUNDE LOKKER

Er du på udkig efter en olie, der kan opfylde alle dine behov på samme tid, er Multi Olie Parfumefri fra Ecooking det perfekte match for dig. Den økologiske olie har et hav af fordele og uanset, hvordan du anvender olien, er du sikret et sundt og velplejet resultat.

Ecooking Multi Olie har et hav af anvendelsesmuligheder. Anvend Ecooking Multi Olie Parfumefri som hårolie i fugtigt hår for et sundt og velplejet look, eller påfør olien i tørt hår for masser af glans. Olien kan også bruges som ansigts- og kropsolie eller som makeupfjerner – valget er dit.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Ecooking
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ecooking Multi Olie Parfumefri 500 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.