Ecooking Natcreme 50 ml.

Om produktet

  • Anti-age natcreme
  • Reducerer fine linjer
  • Udglatter og opstrammer
  • Tilfører masser af fugt
  • Fri for parabener
  • 100% vegansk
  • Ungdommelig glød

Få en mail når varen kommer på lager igen

26900
(Fra 20175 /stk)
Optjen 13,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ANTI-AGE NATCREME

Natcreme fra Ecooking er en effektiv anti-age natcreme, der reducerer fine linjer og rynker i huden. Cremen trænger dybt ind i de indre hudlag, hvor en unik sammensætning af ingredienser udfylder dybe rynker og udglatter huden for en ungdommelig udstråling. Ecooking Natcreme er særligt velegnet til hud, der viser tegn på tidlig ældning.

Ecooking serien er baseret på en naturlig formel, og nogle af produkterne i sortimentet er så naturlige, at de kan bruges i madlavning. Ecooking Natcreme er baseret på en 93,40% naturlig og 74,40% økologisk formel og er blandt andet beriget med 6 naturlige slags aminosyrer, der reducerer dybden af rynker, mens trylagen booster kollagen-niveauet i huden for smuk og ungdommelig glød. Ecooking Natcreme er desuden 100% vegansk samt fri for farvestoffer og parabener.

GENVIND EN SMUK OG NATURLIG GLØD

Ønsker du at komme fine linjer og rynker til livs, er Natcreme fra Ecooking det perfekte match for dig. Den effektive anti-age natcreme sørger for, at du genvinder en smuk og ungdommelig glød.

Anvend Ecooking Natcreme hver aften på ren hud i ansigtet og på halsen. Tag en passende mængde creme mellem hænderne, og massér den godt ind i huden cirkulære bevægelser. Natcremen kan med fordel kombineres med andre produkter i Ecooking serien.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Ecooking
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ecooking Natcreme 50 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.