Ecooking Pensel til maske

Om produktet

  • Blød børste til masker
  • For nem og hurtig fordeling
  • Gør produktet mere drøj i brug
  • Mere hygiejnisk
  • 100% vegansk
  • Syntetiske hårstrå
  • Mere allergivenlig
- 10%

Special Price 8900

Normalpris i "butikkerne" 9900

(Fra 7425 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 2,20 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Blød børste til masker

Pensel til maske fra Ecooking er en pensel, der er særligt velegnet til at påføre Ecooking peeling- og lermaske. Penslen gør det nemt og hurtigt at fordele masken i hele ansigtet, mens den muliggør, at man kan påføre produkt i alle kroge. Penslen gør masken mere drøj i brug, sådan man bruger en mindre mængde pr gang end ellers. Påføring med penslen er desuden mere hygiejnisk. Den skønne pensel fra Ecooking sikrer en blød og behagelig fordeling af produkt.

Pensel til maske har et bredt og skråt børstehoved, der fremstillet med syntetiske hårstrå. Disse hårstrå gør penslen blød og behagelig, samtidig med at den er mere allergivenlig. Den skrå form sikrer, at man nemmere kan fordele masken i alle små kroge samt giver en præcis applikation, mens den brede facon gør fordelingen hurtigere. Penslen er 100% vegansk.

For nem og hurtig påføring

Ønsker du nemt og hurtigt at kunne påføre dine Ecooking masker, er Pensel til maske fra Ecooking et musthave for dig. Den bløde pensel sikrer, at du får mest ud af dit produkt, samtidig med at fordelingen foregår mere hygiejnisk.

Påfør en passende mængde produkt på din Ecooking Pensel til maske. Fordel den rundt i ansigtet som ønsket og lad den virke. Efter brug rengøres penslen grundigt med vand hver eneste gang. Derefter skal penslen hvile med børstehovedet nedad, hvilket sikrer, at der ikke samler sig vand i limning, som ellers vil kunne medføre, at børstehovedet løsner sig.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Ecooking
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ecooking Pensel til maske

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.