BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Ecooking Rensemælk 200 ml.

3 for 2

Om produktet

  • Blid rensemælk
  • Renser og plejer
  • Fugtgivende effekt
  • Naturlig formel
  • Fri for parabener
  • 100% vegansk
  • Mild duft
- 10%

Special Price 17000

Normalpris i "butikkerne" 18900

(Fra 14175 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,25 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

BLID RENSEMÆLK

Ecooking Rensemælk er en blid ansigtsrens, der renser, plejer og fugter huden i dybden. Rensemælken er baseret på en mild, men effektiv formel, der efterlader huden ren og velplejet. Ecooking Rensemælk har en mild duft og er særligt velegnet til tør og sensitiv hud, men kan anvendes af alle hudtyper.

Ecooking serien er baseret på en naturlig formel, og nogle af produkterne i sortimentet er så naturlige, at de kan bruges i madlavning. Ecooking Rensemælk er baseret på en 78,60% naturlig og 57,30% økologisk formel og er blandt andet beriget med økologisk E-vitamin, der beskytter, fugter og genopretter hudens naturlige forsvar, mens økologisk solsikke olie og glycerin har en blødgørende og fugtgivende virkning på huden. Rensemælken er desuden 100% vegansk samt fri for farvestoffer og parabener.

FOR REN, VELPLEJET HUD

Ønsker du at rense og pleje din hud på samme tid, er Rensemælk fra Ecooking det perfekte match for dig. Den blide rensemælk renser din hud samt tilfører masser af fugt og næring for et sundt og velplejet resultat.

Tag en passende mængde Ecooking Rensemælk mellem håndfladerne, og massér rensen godt ind i huden i ansigtet og på halsen. Skyl efter med lunkent vand, og fjern overskydende produktrester med en vatrondel. Vi anbefaler, at du slutter af med din foretrukne ansigtscreme for et ultimativt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Ecooking
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ecooking Rensemælk 200 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.