Gratis levering på køb over 199 kr. med koden BV-FRIFRAGT

Ecooking Selvbruner Drops 30 ml.

Om produktet

  • Plejende selvbrunerdråber
  • For en naturlig, sund sommerkulør
  • Blandes i ens foretrukne creme
  • Tilfører masser af fugt
  • Fri for parabener
  • Fri for parfume
  • 100% vegansk
  • Til alle hudtyper
22900
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 11,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Plejende selvbrunerdråber

Selvbruner Drops fra Ecooking er selvbrunerdråber, der gradvist og naturligt giver en sund sommerkulør. Selvbrunerdråberne tilfører fugt og pleje til huden, imens hudens glød vedligeholdes. Dråberne blandes og doseres i ens egne hudplejeprodukter, så man slipper for at gå på kompromis og dermed kan anvende de samme produkter, som man plejer. Man bestemmer selv kulørens intensitet, da denne er bestemt af antallet af dråber, der blandes i cremen. Selvbruner Drops er velegnet til alle hudtyper og aldre.

Ecooking serien er baseret på en naturlig formel, og nogle af produkterne i sortimentet er så naturlige, at de kan bruges i madlavning. Selvbruner Drops har en let og flydende konsistens, der er nem at blande i creme. Selvbrunerdråberne er beriget med naturlig Dihydroxyacetone (DHA), der fungerer som den aktive og naturlige ingrediens i selvbrunerprodukter, og som efterlader huden med en naturlig smuk og jævn kulør. Hyaluronsyre gennemfugter og beroliger huden uden at fedte, imens glycerin og agurkeekstrakt har anti-inflammatoriske egenskaber og fungerer som fugtgivere, der tilfører og binder fugten. Selvbruner Drops er desuden dermatologisk testet, 100% vegansk samt fri for parfume og parabener.

For en smuk sommerkulør

Ønsker du at forlænge feriekuløren eller blot tilføre en smuk sommerglød til din vinterblege hud, er Selvbruner Drops fra Ecooking et musthave for dig. De skønne selvbrunerdråber giver dig gradvist og naturligt en sund kulør og glød uden besvær.

Bland 2-3 dråber Ecooking Selvbruner Drops i din dag- eller natcreme og smør den ind i huden, som du plejer. Byg den ønskede farve op ved at blande dråberne i din creme flere dage i træk. Dråberne kan også blandes sammen med din bodylotion for at give din krop en smuk kulør. Dråberne kan desuden anvendes direkte på huden for en kraftigere farve. Husk at vaske fingre efter brug.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Ecooking
Ingredienser

Aloe Barbadensis Leaf Water, Aqua, Dihydroxyacetone, Cucumis Sativus Fruit Water, Propanediol, Dimethyl Isosorbide, Pentylene Glycol, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Citric Acid

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ecooking Selvbruner Drops 30 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.