Ecooking Solcreme SPF 30 200 ml.

Om produktet

  • Økologisk solcreme
  • Med solfaktor 30
  • Beskytter huden
  • Nærer og plejer
  • Fri for parabener
  • Dermatologisk testet
  • 100% vegansk
  • Vandfast formel
Spar 30%

Special Price 18127

Normalpris i "butikkerne" 25900

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 9,05 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ØKOLOGISK SOLCREME MED SPF 30

Ecooking Solcreme SPF 30 er en lækker solcreme, der beskytter huden imod solens skadelige stråler. Solcremen beskytter hudens naturlige fugtniveau og stimulerer desuden produktionen af kollagen. Derudover har solcremen en beroligende og anti-inflammatorisk virkning på huden.

Ecooking Solcreme er baseret på en vandfast formel, og den er desuden beriget med kemiske filtre, der giver optimal beskyttelse, når solens stråler bager på din hud. Derudover indeholder solcremen økologisk aloe vera og agurkeekstrakt, der har en beroligende og lindrende effekt. Økologisk glycerin balancerer desuden fugten i huden for en sund og velplejet finish. Ecooking Solcreme er desuden 100% vegask, dermatologisk testet samt fri for parabener.

FOR OPTIMAL BESKYTTELSE I SOLEN

Det er vigtigt at beskytte huden imod solens skadelige stråler, og til dette formål er Ecooking Solcremen perfekt. Den lækre, økologiske solcreme både beskytter og nærer din hud, så du kan nyde solen med god samvittighed.

Påfør en rigelig mængde Ecooking Solcreme SPF 30 på huden inden soleksponering. Det er vigtigt, at du husker at genpåføre jævnligt, således du beskytter din hud bedst muligt. Især efter badning eller tørring med håndklæde er det vigtigt, at du smører dig ind i solcreme igen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Ecooking
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ecooking Solcreme SPF 30 200 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.