SOMMERGLØD: Spar min. 25% på selvbrunere & tan- SHOP HER

Ecooking Starter Kit Med Rensemælk

Om produktet

  • Ultimativt starter kit
  • Otte Ecooking produkter
  • Smuk og velplejet hud
  • Medfølger rejsetaske
  • Naturlig formel
- 10%

Special Price 26900

Normalpris i "butikkerne" 29900

(Fra 22425 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 6,70 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

DET ULTIMATIVE STARTER KIT

Starter Kit Med Rensemælk fra Ecooking er er et sæt bestående af otte luksuriøse produkter, der yder den bedste pleje for huden på farten. Sættet kommer i en transparent og praktisk rejsetaske, der indeholder følgende Ecooking produkter:

Rensemælk 50 ml., Ansigtsmist 50 ml., Dagcreme 15 ml., Natcreme 15 ml., Multibalm 15 ml., Multi Olie 10 ml., Serum Kapsler og 10 stk. Vådservietter

FOR SMUK HUD PÅ FARTEN

Drømmer du om smuk og velplejet hud, hvor end du befinder dig, er Starter Kit Med Rensemælk fra Ecooking det ultimative musthave for dig. Kombinationen af plejende og nærende produkter i sættet gør det nemt for dig at opretholde smuk og velplejet hud, når du er på farten.

Tag en passende mængde Ecooking Rensemælk mellem håndfladerne, og massér rensen godt ind i huden med cirkulære bevægelser. Skyl efter med lunkent vand, og fjern overskydende produktrester med en vatrondel. Spray derefter Ecooking Ansigtsmist på huden i ansigtet med lette pift for at fugte og pleje samt fjerne de sidste rester. Den medfølgende Ecooking Dagcreme masseres godt ind i huden med cirkulære bevægelser hver morgen, mens Ecooking Natcreme påføres hver aften for et ultimativt resultat. De resterende produkter i sættet anvendes efter behov.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Ecooking
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ecooking Starter Kit Med Rensemælk

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.