elf makeup Eye Primer & Liner Sealer Natural/Clear 10.08 g.

Om produktet

  • Duo-pen
  • Øjenprimer og eyeliner
  • Udglatter og jævner huden
  • Omdanner øjenskygge til eyeliner
  • Målrettet påføring
  • Fri for parfume
4500
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 2,25 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Øjenprimer og eyeliner i én

Eye Primer & Liner Sealer Natural/Clear fra elf er en øjenprimer og en eyeliner. Øjenprimeren udglatter og jævner huden på øjenlåget, så øjenmakeuppen kan påføres fejlfrit og præcist, samt holde hele dagen. Eyelineren er flydende og har en klar, transparent farve til at omdanne øjenskygge til flydende, vandfast eyeliner.

Elf Eye Primer & Liner Sealer er en duo-pen og er derfor også velegnet til at have med på farten eller idéel til den lille kosmetiktaske. Primeren har en nude farve og afhjælper øjenskyggen til ikke at placere sig i fine linjer, falme eller udtvære. Eyelineren kommer med en præcisionsapplikator med tynd filtspids til målrettet påføring. Med Eye Primer & Liner Sealer bliver det enkelt at opnå et skønt og holdbart øjenmakeup-resultat med ét produkt. Eye Primer & Liner Sealer er desuden fri for parfume.

For fejlfri og holdbar øjenmakeup

Ønsker du en jævn og fejlfri øjenmakeup, er Eye Primer & Liner Sealer fra elf det helt rigtige valg for dig. Med den Øjenprimeren og eyelineren i én er du sikret en smuk og præcis øjenmakeup, som vil holde hele dagen.

Påfør Eye Primer & Liner Sealer fra elf i en passende mængde. Smør primeren ud på øjenlåget og eyelineren så tæt på vippekanten som muligt, efter at have dyppet eyelineren i den valgte øjenskygge.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand elf makeup
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: elf makeup Eye Primer & Liner Sealer Natural/Clear 10.08 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.