elf makeup Eyeshadow C Brush

Om produktet

  • Blød øjenskyggepensel
  • Let rundede hjørner
  • Applikator til øjnene
  • Ergonomisk udformet
  • Veganervenlig
  • Stilrent design
4500
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 2,25 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Mellemstor øjenskyggepensel

Eyeshadow C Brush fra elf er en mellemstor øjenskyggepensel med let rundede hjørner, der er specielt udformet til at fordele pudder-øjenskygge på større dele af øjenlåget. Øjenskyggepenslen gør det nemt og enkelt at lægge en smuk øjenmakeup.

Elf Eyeshadow C Brush kommer i et sort, stilrent design, har et afrundet børstehovedet og er ergonomisk udformning, der får penslen til at ligge godt og balanceret i hånden. Øjenskyggepenslens fine, veganervenlige hår er let absorberende og kan anvendes til både tørre- og våde produkter. Den bløde øjenskyggepensel er desuden idéel til specifik og målrettet fordeling af farve på øjenlåget - eksempelvis for at skabe perfekte smokey eyes.

For kontrolleret og specifik fordeling

Ønsker du en fejlfri og kontrolleret påføring af din øjenskygge, er Eyeshadow C Brush fra elf det rette valg for dig. Den unikke pensel, med det afrundede børstehovede, giver dig mulighed for at lægge en flot øjenmakeup med et fantastisk resultat.

Påfør din valgte øjenskygge med Eyeshadow C Brush og fordel på øjenlåget. For at opnå et smokey look placéres den spidse del af penslen i den ydre øjenkrog, hvorefter farven trykkes i en udadvendt kurve, som et C, fra vippekant og opad. Fordel farven indad for større definition og effekt.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand elf makeup
Ingredienser Nej
Price Change Reason Ikke tilgængelig
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: elf makeup Eyeshadow C Brush

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.