elf makeup Lip Color Remover Clear 10.5 ml.

Om produktet

  • Makeupfjerner til læber
  • Renser og plejer
  • Effektiv mod langtidsholdbar læbefarve
  • Beroligende og genoplivende virkning
  • Let at anvende

Få en mail når varen kommer på lager igen

4500
Optjen 2,25 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Makeupfjerner til læber

Lip Color Remover Clear fra elf er et transparent læbeprodukt, der er særligt velegnet til at rense læbefarve af læberne. Læbemakeupfjernen muliggør effektiv afrensning af langtidsholdbar læbefarve - også når du er på farten. Makeupfjerneren efterlader hurtigt dine læber med nyt liv og med god fugtbalance.

Elf Lip Color Remover Clear har en plejende, oliebaseret formel, der giver en behagelig følelse på læberne. Den smarte makeupfjerner til læberne indeholder jojobaolie og safranolie, der har en plejende effekt. Samtidig har makeupfjernen til læberne en beroligende og genoplivende virkning, samt en hydrerende effekt, mens farven på læberne renses af.

For en effektiv og plejende rens

Ønsker du helt enkelt at kunne fjerne din makeup - også din smukke, men holdbare læbefarve -, er Lip Color Remover Clear fra elf det rette valg for dig. Makeupfjerneren til læberne lader dig fjerne din læbemakeup på plejende og effektiv vis, så den let bliver en behagelig del af din renserutine.

PåførLip Color Remover Clear på en finger eller vatrondel. Masser makeupfjernen til læberne hen over læberne og lad det virker i ca. 30 sekunder. Rens efterfølgende af med en vatrondel. Påfør eventuel læbepomade for at give ekstra pleje til læberne-

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand elf makeup
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: elf makeup Lip Color Remover Clear 10.5 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.