elf makeup Lip Liner & Blending Brush Natural 0.25 g.

Om produktet

  • Duo-pen
  • Læbeblyant og pensel
  • Mørk, nude farve
  • Glat formel
  • Definere læberne
  • Nem at påføre

Få en mail når varen kommer på lager igen

4500
Optjen 2,25 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Duo-pen

Lip Liner & Blending Brush Dark Natural fra elf er en læbeblyant og en blending pensel i én, der giver flere muligheder for et smukt læbeudseende. Læbeblyanten giver en nøjagtig påføring, der gør det let at definere og fremhæve læberne til perfektion.

Elf Lip Liner & Blending Brush optegner enkelt læbekanten præcist og sørger for, at læbestiften holder sig inden for kanten, samt en en pensel, der blender og udjævner farven jævnt. Pensel har silkebløde taklon fibre og læbeblyanten en glat, glidende formel.

For definerede læber

Ønsker du at fuldende din makeup med smukt indrammede læber i en flot farve, er Lip Liner & Blending Brush fra elf det helt rette valg for dig. Fremhæv og udton nøjagtigt dine læber som du ønsker med den fine duo-pen.

Skru Lip Liner & Blending Brush op til stiften kommer til syne. Påfør læbeblyanten langs læbekanten for at fremhæve formen. Blend læbefarven indad med penslen. Hvis du ønsker det, kan du fylde mere af dine læber ud med liplineren. Ønsker du at bruge læbestift, anbefaler vi, at du tegner læberne op med liplineren inden, du tager læbestiften på.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand elf makeup
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: elf makeup Lip Liner & Blending Brush Natural 0.25 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.