SOMMERGLØD: Spar min. 25% på selvbrunere & tan- SHOP HER

elf makeup Natural Lash Multipack 3 sets

Om produktet

  • Kunstige, sorte øjenvipper
  • 3 par
  • Volumegivende
  • Let at påføre
  • Medfølgende vippelim
7500
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 1,85 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Kunstige, sorte øjenvipper

Natural Lash Multipack 3 sets fra elf er tre par kunstige, sorte øjenvipper og én medfølgende vippelim, der hver især giver smukke, intense og fyldige vipper. De kunstige øjenvipper blender let ind mellem dine egne og er behagelige at have på, så du til enhver tid kan indramme dine øjne med en intens finish.

Elf Natural Lash Multipack 3 sets er enkle at påføre med den medfølgende, komfortable vippelim. De kunstige, voluminøse øjenvipper får dine vipper til at synes længere og mere fyldige, så du kan opnå et naturligt fængslende blik.

For et iøjnefaldende og naturligt look

Ønsker du lange, flotte vipper, er Natural Lash Multipack 3 sets fra elf det rette valg for dig. De kunstige øjenvipper giver dig øjeblikkelig volumen, fylde og længde, så du kan opnå et skønt, glamourøst resultat.

Påfør Natural Lash Multipack 3 sets ved at påføre et tyndt lag vippelim langs de kunstige vipper. Lad limen sidde lidt før du placerer de kunstige vipper så tæt på din egen vippekant som muligt. Hold de kunstige øjenvipper på plads i et par sekunder, indtil de har sat sig fast til din egen vippekant. Påfør eventuel mascara for et mere ensartet resultat. For at fjerne de kunstige øjenvipper igen bruges varmt og et fugtet håndklæde mod øjet. Pil forsigtigt de kunstige øjenvipper af og læg dem tilbage i indpakningen, så de kan genvinde deres form og være klar til brug næste gang.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand elf makeup
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: elf makeup Natural Lash Multipack 3 sets

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.