elf makeup Smudge Brush

Om produktet

  • Kurvet, kort øjenskyggepensel
  • Præcis farvepåføring
  • Applikator til øjnene
  • Idéel til vippekanten
  • Ergonomisk udformning
2500
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 1,25 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Kurvet og kort øjenskyggepensel

Smudge Brush fra elf er en kort, kurvet øjenskyggepensel, der gør det nemt og enkelt at lægge en flot øjenmakeup. Penslens tætte og afrundede børstehovede muliggør en præcis påføring af farve langs vippekanten, samt er særlig god til at skabe en perfekt udtoning af skarpe kanter.

Elf Smudge Brush kommer i et elegant og stilrent design med tætte børstehår og en ergonomisk udformning, der får penslen til at ligge godt og balanceret i hånden.
Penslens form og tæthed skaber en ekstrem intensitet af øjenskyggefarve, der gør det nemt at indramme og give definition til øjenomgivelserne. Den fine øjenskyggepensel er idéel til at udtone skygge på vippekanten til et smokey look.

For perfekt påføring

Ønsker du en fejlfri påføring er Smudge Brush fra elf det rette valg for dig. Den unikke, korte pensel giver dig mulighed for at lægge en flot makeup med et fantastisk resultat.

Påfør din valgte øjenskygge med Smudge Brush på lige under brynbenet eller i vippekanten i en mørk nuance. Fordel og blend farven indtil du opnår den ønskede intensitet. Du kan også benytte øjenskyggepenslen til at blødgøre og udjævne en eyeliner ved at udtone kanterne.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand elf makeup
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: elf makeup Smudge Brush

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.