Embryolisse Backstage Kit

Om produktet

  • Det perfekte hudplejesæt
  • Lait-Crème Concentré
  • Lotion Micellaire
  • Renser, plejer og nærer
  • Dermatologisk testet og fri for parabener

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 23%

Special Price 19900

Normalpris i "butikkerne" 26000

Optjen 9,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

DET PERFEKTE HUDPLEJESÆT

Embryolisse Backstage Kit er det perfekte hudplejesæt, der renser og plejer huden i dybden. Sættet renser nænsomt huden fri for urenheder, samt tilfører huden den nødvendige fugt. Embryolisse Backstage Kit består af Lait-Crème Concentré (75 ml) og Lotion Micellaire (100 ml), der begge kan anvendes til alle hudtyper.

Lait-Crème Concentré fra Embryolisse er en populær alt-i-én creme med adskillige gavnlige virkninger. Cremen kan blandt andet anvendes som dag- og natcreme, bodylotion, makeupfjerner, rensecreme, fugtmaske, primer, håndcreme, aftersun, ved soleksem, og rødmen. Lait-Crème Concentré er beriget med en unik kombination af vitaminer, fedtsyrer og essentielle næringsstoffer, der sikrer en naturlig fugtbalance i huden. Cremen indeholder shea butter og aloe vera, der blødgør huden, imens sojaproteiner virker styrkende på hudens elasticitet og spændstighed.

Lotion Micellaire fra Embryolisse er et fantastisk renseprodukt, der nænsomt renser huden fri for makeup, olier og andre urenheder. Lotion Micellaire er baseret på en unik sammensætning af kornblomst, troldnød og kamille ekstrakt. De naturlige ingredienser renser og beroliger huden, samt har en ekstra blødgørende effekt. Huden efterlades ren, næret og i sund balance uden rødmen eller hudirritation, som mange øjenmakeupfjerner ellers kan give. Lait-Crème Concentré og Lotion Micellaire er desuden dermatologisk testet og fri for parabener.

FOR REN OG VELPLEJET HUD

Trænger din hud til et boost af fugt og pleje, er Embryolisse Backstage Kit det perfekte valg for dig. De skønne produkter renser mildt din hud, samt udvisker tegn på ubalance, så selv den tørreste hud efterlades satinblød og velplejet.

Tag Embryolisse Lotion Micellaire på en vatrondel, og før den over ansigtet. Produktet skal ikke skylles af efterfølgende. Anvend Embryolisse Lait-Créme Concentré på huden efter behov. Cremen er ideel fugtgiver, der virker helende på tør hud, rifter, eksem og hudirritation, samt den perfekte primer under makeup.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Embryolisse
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Embryolisse Backstage Kit

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.