Embryolisse Lait-Crème Fluide 500 ml.

Om produktet

  • Plejende kropscreme
  • Alt-i-ét produkt
  • Plejer og blødgør
  • Styrker huden i dybden
  • Fri for parabener
  • Dermatologisk testet
  • Til alle hudtyper
Spar 10%

Special Price 26900

Normalpris i "butikkerne" 29900

(Fra 24518 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 13,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

PLEJENDE ALT-I-ÉN CREME

Lait-Crème Fluide fra Embryolisse er en fantastisk plejende creme, der kan bruges over hele kroppen. Cremen er en lettere udgave af den berømte Lait-Crème Concentré, og den har mange anvendelsesmuligheder. Blandt andet kan den multifunktionelle creme anvendes som dag/natcreme, bodylotion, håndcreme, aftersun, ved soleksem, rødmen, hudirritation eller efter barbering. Cremen er god til alle hudtyper - selv de mest sensitive.

Lait-Crème Fluide har en unik kombination af vitaminer, fedtsyrer og essentielle næringsstoffer, der sikrer en naturlig fugtbalance i huden. Cremen indeholder shea butter og aloe vera, der blødgør huden, imens sojaproteiner virker stykende på hudens elasticitet og spændstighed. Lait-Crème Fluide er desuden dermatologisk testet samt fri for parabener.

KAN ANVENDES FRA TOP TIL TÅ

Ønsker du en creme, der kan bruges til alt, er Lait-Crème Fluide fra Embryolisse din ultimative løsning. Den skønne creme udvisker tegn på ubalance i din hud, så selv den tørreste hud efterlades spændstig, satinblød og velplejet.

Anvend Embryolisse Lait-Crème Fluide på huden efter behov. Cremen er en ideel fugtgiver, der virker helende på tør hud - og så kan den anvendes fra top til tå.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Embryolisse
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Embryolisse Lait-Crème Fluide 500 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.