Spar 30% på Gummies lige nu - >> Se udvalget <<

Essie Silk Watercolour Abstract Floral Mini 4-Pack

Om produktet

  • Sæt med mini-neglelak
  • Fire vandfarver
  • Langtidsholdbar
  • Dækker effektivt
  • Tørrer hurtigt
  • Afskaller ikke
  • 3 Free-formel
Spar 20%

Special Price 15900

Normalpris i "butikkerne" 19900

(Fra 14328 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 7,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

SÆT MED AKVAREL-NEGLELAKKER

Essie Silk Watercolour Abstract Floral Mini 4-Pack er et unikt sæt med fire forskellige neglelakker i små størrelser. Sættet består af den hvide White Page samt Highest Bidder, der har en klar rød farve. Point Of Blue har en flot blå nuance, mens Pen & Inky har en dyb grønblå tone.

Silk Watercolour Abstract Floral Mini 4-Pack indeholder fire neglelakker, der alle er baseret på en 3 Free-formel og er derfor fri for formaldehyd, phthalater (DPB) samt toluen. Neglelakkerne er skånsomme mod hud og negle, og de kan bruges af alle. Den bløde pensel fordeler let lakken samt efterlader neglene med et flot og jævnt resultat.

SKAB BLOMSTRENDE NEGLE

Vil du gerne lave kunstneriske og kreative designs på dine negle, er Silk Watercolour Abstract Floral Mini 4-Pack et musthave for dig. Med de flotte og farverige lakker fra Essie kan du male dine negle, ligesom du maler med vandfarver og skabe flotte blomster eller andre skønne mønstre.

Afrens neglene med en neglelakfjerner, inden lakken påføres. Brug efterfølgende en basecoat for øget holdbarhed og en jævn finish. Påfør to lag af White Page for at skabe en hvid base. Tegn kronblade på lakken med Point Of Blue, og fortsæt med dette med Pen & Inky for at skabe dybde. Brug Highest Bidder til at lave midten af blomsten, og afslut med en topcoat for at forsegle lakken.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Essie
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Essie Silk Watercolour Abstract Floral Mini 4-Pack

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.