Essie Silk Watercolour Abstract Floral Mini 4-Pack

Om produktet

  • Sæt med mini-neglelak
  • Fire vandfarver
  • Langtidsholdbar
  • Dækker effektivt
  • Tørrer hurtigt
  • Afskaller ikke
  • 3 Free-formel
- 35%

Special Price 12900

Normalpris i "butikkerne" 19900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 6,45 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

SÆT MED AKVAREL-NEGLELAKKER

Essie Silk Watercolour Abstract Floral Mini 4-Pack er et unikt sæt med fire forskellige neglelakker i små størrelser. Sættet består af den hvide White Page samt Highest Bidder, der har en klar rød farve. Point Of Blue har en flot blå nuance, mens Pen & Inky har en dyb grønblå tone.

Silk Watercolour Abstract Floral Mini 4-Pack indeholder fire neglelakker, der alle er baseret på en 3 Free-formel og er derfor fri for formaldehyd, phthalater (DPB) samt toluen. Neglelakkerne er skånsomme mod hud og negle, og de kan bruges af alle. Den bløde pensel fordeler let lakken samt efterlader neglene med et flot og jævnt resultat.

SKAB BLOMSTRENDE NEGLE

Vil du gerne lave kunstneriske og kreative designs på dine negle, er Silk Watercolour Abstract Floral Mini 4-Pack et musthave for dig. Med de flotte og farverige lakker fra Essie kan du male dine negle, ligesom du maler med vandfarver og skabe flotte blomster eller andre skønne mønstre.

Afrens neglene med en neglelakfjerner, inden lakken påføres. Brug efterfølgende en basecoat for øget holdbarhed og en jævn finish. Påfør to lag af White Page for at skabe en hvid base. Tegn kronblade på lakken med Point Of Blue, og fortsæt med dette med Pen & Inky for at skabe dybde. Brug Highest Bidder til at lave midten af blomsten, og afslut med en topcoat for at forsegle lakken.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Essie
Ingredienser Nej
Swatch color Ikke tilgængelig
størrelse 30ml
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Essie Silk Watercolour Abstract Floral Mini 4-Pack

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik