Essie Silk Watercolour Swept Away Mini 4-Pack

Om produktet

  • Sæt med mini-neglelak
  • Fire vandfarver
  • Langtidsholdbar
  • Dækker effektivt
  • Tørrer hurtigt
  • Afskaller ikke
  • 3 Free-formel
- 35%

Special Price 12900

Normalpris i "butikkerne" 19900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 6,45 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

SÆT MED AKVAREL-NEGLELAKKER

Essie Silk Watercolour Swept Away Mini 4-Pack er et unikt sæt med fire forskellige neglelakker i små størrelser. Sættet består af White Page, der har en hvid farve og den orange Muse, Myself. Love Sheen har en ren pink nuance, mens No Shrinking Violet har en mørk lilla farve.

Silk Watercolour Swept Away Mini 4-Pack indeholder fire neglelakker, der alle er baseret på en 3 Free-formel og er derfor fri for formaldehyd, phthalater (DPB) samt toluen. Neglelakkerne er skånsomme mod hud og negle, og de kan bruges af alle. Den bløde pensel fordeler let lakken samt efterlader neglene med et flot og jævnt resultat.

SKAB KUNSTNERISKE NEGLE

Vil du gerne have negle så flotte som et maleri, er Silk Watercolour Swept Away Mini 4-Pack ideel for dig. Med de flotte og farverige lakker fra Essie kan du male dine negle, ligesom du maler med vandfarver og skabe kunstneriske samt kreative mønstre.

Afrens neglene med en neglelakfjerner, inden lakken påføres. Brug efterfølgende en basecoat for øget holdbarhed og en jævn finish. Påfør to lag af White Page for at skabe en hvid base. Mal det nederst af neglen med No Shrinking Violet, og lap over med Love Sheen. Afslut med Muse, Myself på den øverste del af neglen, og forsegl lakken med en topcoat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Essie
Ingredienser Nej
Swatch color Ikke tilgængelig
størrelse 30ml
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Essie Silk Watercolour Swept Away Mini 4-Pack

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik