Estée Lauder Contour Shadow Brush 30

Om produktet

  • Kosmetikpensel
  • Til øjenskygge
  • God til highlighter
  • Perfekt påføring
  • Elegant design

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 55%

Special Price 9900

Normalpris i "butikkerne" 22000

Optjen 4,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

KOSMETIKPENSEL TIL ØJENSKYGGE

Contour Shadow Brush 30 fra Estée Lauder er en kosmetikpansel, der giver en nem påføring af makeup. Børsten er særligt velegnet til påføring af øjenskygge takket være en tilspidset vinkel, der giver mulighed for at skabe masser af definition. Contour Shadow Brush er det ultimative musthave i enhver kvindes kosmetikpung.

Estée Lauder Contour Shadow Brush er designet i samarbejde med verdens førende makeupartister, og børsten er derfor synonym med kvalitet. Børsten er udstyret med bløde hår samt en spidset ende, og den har desuden et let træskaft, der giver en nem og let påføring af makeupprodukter. Også designet er i top ved den fine pensel, og du får derfor både et elegant og funktionelt produkt.

FOR ET DEFINERET LOOK

Ønsker du et smukt look med masser af definition, er Contour Shadow Brush 30 fra Estée Lauder helt sikkert noget for dig. Den bløde kosmetikpensel gør det nemt for dig at lægge en perfekt makeup, hvor du kan fremhæve øjets konturer.

Påfør din foretrukne øjenskygge på Estée Lauder Contour Shadow Brush, og fremhæv globelinjen, eller marker øjenlågene med din ønskede farve.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Estée Lauder
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Estée Lauder Contour Shadow Brush 30

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.