Spar min. 25% på (næsten) alt hudpleje - SHOP HER

Everneed Donut Brun Small

Om produktet

  • Brun valk med donut form
  • Nem håropsætning
  • Fleksibelt materiale
  • Hjælp til den perfekte knold
  • Til tyndt hår

Få en mail når varen kommer på lager igen

Optjen 0,95 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Beskrivelse

Detaljer

Brun valk

Donut Brun Small fra Everneed er en valk med en form som en donut, der kan bruges til et væld af forskellige frisurer. Valken kan blandt andet bruges til at lave en smuk ballerina knold eller et mere løst og afslappet look. Valken gør det nemmere at lave den perfekte hårknold, da den skaber knoldens form. Donutten har en brun farve, der passer til brunt hår, og den kommer i en størrelse small, der passer til tyndt hår.

Donut Brun Small er formet som en donut og har en størrelse på 8 cm. i diameter, der er velegnet til tyndt hår. Valken er lavet af 100% polyester, der giver fleksibilitet og tilpasser sig efter håret. Valken har ingen metalsamling eller sømme, der kan rive eller hænge fast i håret.

For en smuk knold

Ønsker du at kunne lave den smukkeste ballerina knold, så er Donut Brun Small fra Everneed det perfekte valg for dig. Den fleksible valk tilpasser sig efter dit hårs tykkelse, mens den brune farve nemt skjules i dit brune hår.

Start med at lave en hestehale med et almindeligt elastik. Træk derefter hestehalen gennem Everneed Donut Brun Smalls hul. Fordel håret, så håret dækker hele valken og slut af med at sætte håret fast med hårnåle. Tilbage er kun at nyde det smukke resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Everneed
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Everneed Donut Brun Small

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik