Everneed Kaya 8 Talsspænde Guld

Om produktet

  • Guld infinity hårspænde
  • Holdbart materiale
  • Giver kontrol over håret
  • For et moderne og feminint udtryk
  • Hurtig og nem håropsætning

Få en mail når varen kommer på lager igen

3900
Optjen 1,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Guld infinity hårspænde

Kaya 8 Talsspænde Guld fra Everneed er et smukt infinity hårspænde, der fungerer perfekt til simple håropsætninger. Hårspændet giver fuld kontrol over håret, så det holdes på plads hele dagen igennem. Spændet har en smuk guld farve, og spændet giver opsætningen et moderne og feminint udtryk.

Kaya 8 Talsspænde Guld er lavet af metal med et design, der ikke går så nemt i stykker. Hårspændet er 7 cm langt og 2 cm bredt og har dermed den perfekte størrelse til smukke opsætninger i alle frisurer. Spændet lukkes med en praktisk tryklukning, der er behagelig at bruge under styling af håret.

Moderne og eksklusiv opsætning

Ønsker du at skabe smukke simple håropsætninger med et feminint og moderne twist, så er Kaya 8 Talsspænde Guld fra Everneed det perfekte valg for dig. Det skønne hårspænde giver dig fuld kontrol over din frisure, mens din frisure får et eksklusivt udtryk.

Hårspændet Everneed Kaya 8 Talsspænde Guld kan anvendes i både vådt og tørt hår for at lette stylingen eller for at pifte stylingen op. Brug den eksempelvis som smuk hårpynt for at fjerne håret for øjnene.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Everneed
Ingredienser Nej
Price Change Reason Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Everneed Kaya 8 Talsspænde Guld

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.