JULEGAVETID: 20-30% på festlige brands- SHOP HER

Everneed Mary Jean Hårspænde Denim

Om produktet

  • Eksklusivt blåt hårspænde
  • Med glitrende sølv sten
  • Giver kontrol over håret
  • Pifter frisuren op
  • Hurtig og nem håropsætning
- 24%

Special Price 18900

Normalpris i "butikkerne" 24900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 9,45 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Eksklusivt blåt hårspænde

Mary Jean Hårspænde Denim fra Everneed er et eksklusivt hårspænde, der er lavet i en kraftig kvalitet. Hårspændet giver fuld kontrol over håret, så det holdes på plads hele dagen igennem. Spændet giver uanede muligheder for opsætning af håret, hvilket gælder både hele håret, men også dele af det. Spændet har en smuk blå farve og er pyntet med glitrende sølv sten, der gør, at spændet bliver et slags smykke i håret og dermed pifter enhver kedelig hverdagsfrisure op.

Mary Jean Hårspænde er lavet i hård plast med et design, der ikke går så nemt i stykker. Hårspændet er ca. 8 cm langt og har dermed den perfekte størrelse til de fleste hårlængder. Deres udformning gør, at de ikke river i håret, men i stedet er behagelige at bruge under styling af håret. Spændet har grove tænder på indersiden, der giver et godt greb i håret, og som sørger for, at håret holdes på plads.

Smuk og feminin håropsætning

Drømmer du om en smuk og feminin håropsætning, der sidder på plads hele dagen igennem, så er Mary Jean Hårspænde Denim fra Everneed. Det pæne blå hårspænde fungerer som et pyntende smykke, der giver dig uanede muligheder for opsætning af hele dit hår eller dele af det.

Hårspændet Everneed Mary Jean Hårspænde Denim kan anvendes i både vådt og tørt hår for at lette stylingen. Spændet kan anvendes i den færdige frisure eller for at holde håret væk fra øjnene.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Everneed
Ingredienser Nej
Swatch color Ikke tilgængelig
størrelse 30ml
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Everneed Mary Jean Hårspænde Denim

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik