Spar min. 25% på (næsten) alt hårpleje & styling - SHOP HER

Fudge Big Hair Elevate Styling Powder 10 g.

Om produktet

  • Volumengivende hårpudder
  • Ekstra fylde til håret
  • Med matterende effekt
  • Styrker hårstråene
  • Fri for parabener
  • Velegnet til fint hår
- 28%

Special Price 15475

Normalpris i "butikkerne" 21500

(Fra 13330 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 7,70 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

VOLUMENGIVENDE HÅRPUDDER

Elevate Styling Powder er den ultimative genvej til ekstra fyldigt hår med et let, fleksibelt hold. Hårpudderet fra Fudge Big Hair er ganske enkelt et lille vidundermiddel, som tilfører masser af tekstur og får selv det fineste hår til at føles uendeligt fyldigt.

Elevate Styling Powder lægger sig som en tynd og vægtløs film rundt om hårstråene, så håret både ser og føles tykkere. Hårpudderet er beriget med silica, der modvirker et fedtet look og efterlader håret med et flot mat udseende. Derudover indeholder Elevate Styling Powder hvedeprotein og panthenol, der styrker håret samt forsegler hårstråene. Hårpudderen er desuden parabenefri.

ET LØFT TIL DIT HÅR

Trænger dit hår til ekstra fylde og tekstur, er Elevate Styling Powder fra Fudge Big Hair det ultimative stylingprodukt for dig. Hårpudderet tilfører masser af fylde til din frisure, så dit hår tages til helt nye højder.

Drys Elevate Styling Powder ned i hovedbunden, og massér det ind med fingerspidserne for at give håret et løft fra bunden. For øget tekstur og volumen i resten af håret, drysses hårpudderet der, hvor du ønsker ekstra effekt. Rod håret igennem med fingrene afslutningsvis. Genaktiver hårpudderet i løbet af dagen ved at rode fingrene igennem håret.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Fudge
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Fudge Big Hair Elevate Styling Powder 10 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.