Fudge Matte Hed 85 g.

Om produktet

  • Modelleringsvoks
  • Giver kraftigt hold
  • Ekstra mat look
  • Praktisk pumpebeholder
  • Fri for parabener
  • Holdfaktor 9/15
  • Velegnet til alle hårtyper
Spar 55%

Special Price 9200

Normalpris i "butikkerne" 20900

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 4,60 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

MODELLERINGSVOKS MED STÆRKT HOLD

Fudge Matte Hed er en blød modelleringsvoks med kraftigt hold, som giver en ultra mat finish. Pastevoksen er utrolig let at arbejde med, og den kommer i en praktisk og innovativ pumpe, der gør det lettere at dosere en passende mængde voks. Fudge Matte Hed er velegnet til kort og mellemlangt hår, men kan bruges i alle hårtyper.

Fudge Mat Hed indeholder organisk voks og kaolin-ler, der giver håret den super matte finish. Pastevoksen er beriget med det naturlige plejestof lanolin, der fugter håret, så det bevares sundt. Hårvoksen har en behagelig, diskret duft, og den vaskes nemt ud i almindelig hårvask. På Fudge’s egen holdskala, har Matte Hed holdfaktor 9 ud af 15. Hårvoksen er desuden fri for parabener.

FÅ KONTROL OVER DIN FRISURE

Hvis du vil have ultimativ kontrol over din frisure med et flot mat look, er Fudge Matte Hed perfekt til dig. Hårvoksen sikrer dig, at dit look holder hele dagen igennem. Hvis du ønsker ekstra kontrol og definition, kan du blot arbejde et ekstra lag ind i dit hår, indtil du er tilfreds.

Pump en passende mængde Matte Hed ud i hænderne, og fordel voksen i tørt, nyvasket hår. Style derefter dit hår, som du ønsker. For ekstra fast hold og mat effekt, påfør mere hårvoks.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Fudge
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Fudge Matte Hed 85 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.