ghd Air Diffuser

Om produktet

  • Professionel diffuser
  • Til ghd Air Hairdryer
  • For styling af krøller
  • Eliminerer frizzy hår
  • Jævn luftdistribution
  • Giver glansfuld finish
  • Diameter på 14,5 cm.
Spar 15%

Special Price 16900

Normalpris i "butikkerne" 19900

(Fra 14726 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 8,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

PROFESSIONEL SOFT STYLER

ghd Air Diffuser er en professionel diffuser, der gør det nemt at soft style krøllet hår. Diffuseren passer perfekt til alle udgaver af den populære ghd Air Hairdryer – også til limited edition udgaverne. Air Diffuser er desuden velegnet til brug ved alle slags frisurer og i alle hårlængder. Den passer ikke til Aura modellen.

Air Diffuser er udviklet i samarbejde med professionelle stylister for at sikre en perfekt salonstyling ved hver eneste føntørring. Den unikke soft styler har en stor skål, skånsomme plastikpigge og et unikt design, der løfter og separerer håret samt effektivt eliminerer krus. Diffuseren giver desuden en perfekt og jævn luftdistribution, der gør det nemt at forme og definere krøllerne, som man ønsker. Diffuseren har en størrelse på 14,5 cm. i diameter.

FOR FLERE STYLINGMULIGHEDER

Ønsker du en nem og flot styling af dine krøller, er ghd Air Diffuser det perfekte tilbehør til din air-føntørrer. Den skånsomme soft styler giver dig mulighed for at fremhæve bløde krøller og bølger eller skabe masser volumen i håret, så du får et flot look med en glansfuld finish.

Påfør ghd Air Diffuser på din føntørrer. Brug diffuseren i nyvasket, fugtigt hår for at fremhæve dine krøller eller bølger. Vi anbefaler, at du før føntørringen anvender en varmebeskyttende spray.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand GHD
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: ghd Air Diffuser

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.