ghd Style Heat Protect Spray 120 ml.

Om produktet

  • Varmebeskyttende spray
  • Modvirker varmeskader
  • Blødgør og tilfører fugt
  • Lægger en hinde om håret
  • Beskytter op til 230°C
Spar 15%

Special Price 17425

Normalpris i "butikkerne" 20500

(Fra 15170 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 8,70 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

VARMEBESKYTTENDE SPRAY

ghd Style Heat Protect Spray er en varmebeskyttende spray, der anvendes inden brug af stylingapparater for at beskytte håret mod varmeskader. Den beskyttende spray er baseret på en letvægtsformel, der gør at sprayen ikke klistrer i håret eller gør det stift. Heat Protect Spray kan anvendes i alle hårtyper.

Heat Protect Spray er baseret på et eksklusivt varmebeskyttelsessystem, der beskytter håret under varmepåvirkning op til 230°C. Sprayen er beriget med castor-olie og panthenol, der har en fugtgivende og blødgørende effekt på håret samt forsegler fugten i hårstråene. Derudover indeholder Heat Protect Spray hvedeprotein, der styrker hårstråene for mere modstandsdygtigt hår.

FOR OPTIMAL BESKYTTELSE

Anvender du ofte varmestylers på dit hår, er Heat Protect Spray fra ghd Style en uundværlig spray for dig. Den virkningsfulde spray går aktivt ind og beskytter dit hår under varmestyling, så det efterlades sundt og blødt med en udglattet struktur.

Spray en passende mængde ghd Style Heat Protect Spray i håndklædetørt eller tørt hår lok for lok med fokus på længder og spidser. Føntør og style derefter dit hår med de stylingredskaber, du plejer at bruge. Sprayen kan også anvendes afslutningsvis på det stylede hår for at holde på formen og for en ekstra glansfuld finish.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand GHD
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: ghd Style Heat Protect Spray 120 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.