Gillette Fusion5 Blades 8 stk

Om produktet

  • 8 effektive barberhoveder
  • 5 effektive blade pr. hoved
  • Følger hudens konturer
  • Mindsker hudirritation
  • Til alle Gillette Fusion skrabere
Spar 44%

Special Price 17975

Normalpris i "butikkerne" 32500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 8,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

EFFEKTIVE BARBERBLADE

Gillette Fusion Blades er en pakke med barberblade til skrabere, der giver en tæt og glat barbering. De 5 barberblade glider nemt over huden og giver en effektiv barbering samt mindsker hudirritation og rødmen. Resultatet er en optimal barbering samt en silkeblød fornemmelse på huden.

Gillette Fusion Blades er skabt med et 5 effektive blade, der giver en tæt barbering. Bladene reducerer presset på huden, og barberhovedet følger ansigtets konturer for en skånsom men effektiv barbering. Hovederne har en beskyttende gummibelægning, der forebygger rifter i huden. Øverst på hovederne er en præcisionstrimmer, der gør det let at barbere vanskelige steder, som bakkenbarter eller under næsen. Barberbladene kommer desuden med en praktisk strip, der virker fugtgivende under barberingen samt indikerer, hvornår hovedet skal skiftes. Pakken indeholder 8 barberhoveder, der kan anvendes til alle Gillette Fusion skrabere.

FOR EN JÆVN OG GLAT BARBERING

Vil du gerne kunne fjerne skæghår på effektiv vis, er Gillette Fusion Blades det oplagte valg for dig. Barberbladene glider ubesværet over sit ansigt, så du får en præcis og glat barbering med en silkeblød samt velsoigneret finish.

Fjern det gamle barberblad fra skraberen og kassér det. Sæt derefter det nye Gillette Fusion blad på din skraber, og barbér dit skæg, som du ønsker.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Gillette
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Gillette Fusion5 Blades 8 stk

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.