Fars dag: Spar min. 25% på skægtrimmere, hårtrimmere, glattejern og meget mere - SHOP HER

Gillette Fusion5 Blades 8 stk

Om produktet

  • 8 effektive barberhoveder
  • 5 effektive blade pr. hoved
  • Følger hudens konturer
  • Mindsker hudirritation
  • Til alle Gillette Fusion skrabere

Få en mail når varen kommer på lager igen

- 44%

Special Price 17975

Normalpris i "butikkerne" 32500

Optjen 8,95 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

EFFEKTIVE BARBERBLADE

Gillette Fusion Blades er en pakke med barberblade til skrabere, der giver en tæt og glat barbering. De 5 barberblade glider nemt over huden og giver en effektiv barbering samt mindsker hudirritation og rødmen. Resultatet er en optimal barbering samt en silkeblød fornemmelse på huden.

Gillette Fusion Blades er skabt med et 5 effektive blade, der giver en tæt barbering. Bladene reducerer presset på huden, og barberhovedet følger ansigtets konturer for en skånsom men effektiv barbering. Hovederne har en beskyttende gummibelægning, der forebygger rifter i huden. Øverst på hovederne er en præcisionstrimmer, der gør det let at barbere vanskelige steder, som bakkenbarter eller under næsen. Barberbladene kommer desuden med en praktisk strip, der virker fugtgivende under barberingen samt indikerer, hvornår hovedet skal skiftes. Pakken indeholder 8 barberhoveder, der kan anvendes til alle Gillette Fusion skrabere.

FOR EN JÆVN OG GLAT BARBERING

Vil du gerne kunne fjerne skæghår på effektiv vis, er Gillette Fusion Blades det oplagte valg for dig. Barberbladene glider ubesværet over sit ansigt, så du får en præcis og glat barbering med en silkeblød samt velsoigneret finish.

Fjern det gamle barberblad fra skraberen og kassér det. Sæt derefter det nye Gillette Fusion blad på din skraber, og barbér dit skæg, som du ønsker.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Gillette
Ingredienser Nej
Swatch color Ikke tilgængelig
størrelse 30ml
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Gillette Fusion5 Blades 8 stk

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik