Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

Gillette Venus Swirl Razor

Om produktet

  • Effektiv barberskraber
  • Med 1 barberhoved
  • 5 tynde blade
  • Fugtgivende serum
  • Mindsker hudirritation
  • 6 x mere fleksibilitet
  • Med mikrofin kam
  • Matcher Venus skrabere
- 53%

Special Price 6525

Normalpris i "butikkerne" 13900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 6,50 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Unik barberskraber

Venus Swirl Razor fra Gillette er en unik barberskraber, som sikrer en ekstra tæt og glat barbering. Barberskraberens tynde blade glider nemt hen over huden uden at rive eller skabe hudirritation. Bladene er designet med vandaktiveret, fugtgivende serum, der tilfører fugt til huden under barbering. Resultatet er en glat barbering med en silkeblød finish. Venus Swirl Razor er desuden velegnet til kvinder.

Venus Swirl Razor er skabt med 5 tynde blade, der tilpasser sig konturerne i huden. Barberskraberen er baseret på en unik Flexball-teknologi, der har 6 x mere fleksibilitet, og som har nemt ved at tilpasse sig, så skraberen kan komme til i de mere utilgængelige områder. Barberskraberen har en mikrokam, som leder hårene hen til barberbladene, så alle hår fjernes. Der er påsat gelépuder på bladene, som er beriget med en vandaktiveret fugtgivende serum samt fugtgivende grape- og avocado-olie. Olierne renser og genskaber huden i dybden, så huden holdes sund. Puderne har en skummende virkning, så det ikke er nødvendigt at anvende barberskum. Derudover har barberhovedet en praktisk strip, der tilfører ekstra smørelse under barberingen. Barberskraberen har desuden et afrundet vippehoved, som gør det nemt at komme ind i alle kroge. Pakken indeholder 1 skaft og 1 barberhovede. Efterfølgende kan barberhovedet udskiftes med alle Gillette Venus barberhoveder.

For tæt, glat og nem barbering

Ønsker du en skånsom og tæt barbering, er Venus Swirl Razor fra Gillette er et musthave for dig. Barberskraberen fjerner nemt og hurtigt uønskede hår og efterlader dig med et velsoigneret resultat fri for hudirritation og rødme.

Påsæt et barberblad på din Gillette Venus Swirl Razor, og fugt bladet med vand. Barbér de uønskede hår. Når de blå strips er ved at være forsvundet, er det på tide at udskifte barberhovedet. Bladet klikkes nemt af og kasseres, hvorefter et nyt blad påsættes.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Gillette
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Gillette Venus Swirl Razor

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik