GlamGlow ThirstyMud Hydrating Treatment 50g.

Om produktet

  • Plejende ansigtsmaske
  • Intens og øjeblikkelig fugt
  • Beroliger huden
  • Holder huden i balance
  • Velegnet til alle hudtyper
  • Øjeblikkelige resultater

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 5%

Special Price 36575

Normalpris i "butikkerne" 38500

Optjen 18,25 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

PLEJENDE ANSIGSTSMASKE

GlamGlow ThirstyMud Hydrating Treatment er en ansigtsbehandling der plejer, fugter, genopbygger, gendanner og beroliger huden. Huden efterlades ekstremt blød efter brug, fremstår ekstra fugtig, skinnende ren og frisk. GlamGlow ThirstyMud Hydrating Treatment er en vaskeægte fugtbombe, der holder din hud i balance. Ansigtsmasken fra GlamGlow er velegnet til både mænd og kvinder – uanset alder, hudtype og hudfarve.

ThirstyMud Hydrating Treament fra GlamGlow indeholder de mest avancerede og aktive fugtgivende teknologier, der giver intens og øjeblikkelig fugt. Masken beroliger huden, og dewdration formlen tilfører fugt, som varer ved hele dagen. GlamGlow FlashMud Brightening Treatment har en kraftig blanding af tre kultyper, og den patenterede TEAOXI ® formular der fjerner urenheder, overskydende olier og ansigtsmakeup nemt.

FOR EN VELPLEJET HUD

Ønsker du en ansigtsmaske som efterlader din hud med en fornyet glød, er GlamGlow ThirstyMud Hydrating Treatment den rigtige løsning. Ansigtsmasken fra GlamGlow giver øjeblikkelige og optimale resultater.

Påfør GlamGlow ThirstyMud Hydrating Treatment i et jævnt lag på ren, tør hud. Kan bruges på ansigt, hals og udskæring. Lad ansigtsmasken sidde i 10-20 minutter til produktet absorberes i huden. Fjern derefter med en serviet, og massér det overskydende produkt ind i huden eller fjern med vand. Det anbefales at GlamGlow FlashMud Brightening Treatment bruges 2-3 gange om ugen, for at opnå optimale resultater.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand GlamGlow
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: GlamGlow ThirstyMud Hydrating Treatment 50g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.