GlamGlow Youthcleanse Daily Exfoliating Cleanser 150 ml.

Om produktet

  • Revolutionerende ansigstrens
  • Renser i dybden
  • Blødgørende effekt
  • Velegnet til alle hudtyper
  • Fri for parabener og sulfat

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 5%

Special Price 22800

Normalpris i "butikkerne" 24000

Optjen 11,40 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

REVOLUTIONERENDE ANSIGTSRENS

GlamGlow Youthcleanse Daily Exfoliating Cleanser er en revolutionerede ansigtsrens. Den unikke ansigtsrens fra GlamGlow føles som en maskenår den påføres på huden. Når man tilføjer vand ændrer den sin konsistens fra ler til en skumsom eksfolierer og efterlader ens hud og porer rene og uden makeuprester. Samtidig tilfører masken huden et mat lookder gør den mere ensartet og efterlader huden blød og klar til at blive smurt ind i creme eller en ansigtsmaske.

GlamGlow Youthcleanse Daily Exfoliating Cleanser er beriget med ekstrakter der har gode anti-age egenskaber. Desuden indeholder ansigtsrensen grøn te og acerolader er med til at reducere fine linjerfjerne rynker og give huden elasticiteten tilbage. Youthcleanse Daily Exfoliating Cleanser fra GlamGlow er både til mænd og kvinderog kan bruges af alle hudtyper. Desuden er Youthcleanse Daily Exfoliating Cleanser fra GlamGlow fri for parabener og sulfater.

FOR EN SUND OG FRISK HUD

Ønsker du en daglig rengøring af din hud som efterlader din hud renså er GlamGlow Youthcleanse Daily Exfoliating Cleanser det perfekte valg for dig. Ansigtsrensen fra GlamGlow efterlader din hud helt ren og blød.

Påfør 1-2 pump og fugt derefter ansigt og hænderog massér produktet mellem håndfladernetil du får en lækker skum. Påføres derefter i ansigtet og massér ind i huden. Skyl med vand. Fortsæt med at tilføje vand for at øge den skummende effekt. Undgå øjenområdet. Herefter anbefales en nat- eller dagcreme.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand GlamGlow
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: GlamGlow Youthcleanse Daily Exfoliating Cleanser 150 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.