Gold Smoothing Cream 150 ml.

Om produktet

  • Udglattende hårcreme
  • Beskytter imod varme
  • Giver ekstrem glans
  • Tæmmer krus i håret
  • Fri for parabener
  • Giver UV-beskyttelse

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 20%

Special Price 15025

Normalpris i "butikkerne" 18800

(Fra 12220 /stk)
Optjen 7,50 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

UDGLATTENDE HÅRCREME

Gold Smoothing Cream er en udglattende hårcreme, der har en udglattende effekt på håret samt beskytter imod varmeskader fra eksempelvis føntørrer og glattejern. Stylingcremen udglatter hårstråene indefra, så håret efterlades men en skinnende blank overflade samt fri for krus. Smoothing Cream kan anvendes i alle hårtyper.

Gold Smoothing Cream er baseret på en formel med hvedeproteiner, der styrker samt beskytter hårstråene i dybden. Keratin forsegler hårstråene og beskytter desuden frisuren imod luftfugtighed for et holdbart look. Hårcremen er desuden beriget med naturlige silkeasminosyrer, der giver håret modstandskraft, samt efteralder det med enestående glans. Smoothing Cream indeholder aktive UV-filtre for optimalt UV-beskyttelse og er fri for parabener.

FOR ET STRÅLENDE OG GLAT LOOK

Drømmer du om en spejlblank frisure, er Gold Smoothing Cream det perfekte valg for dig. Den varmebeskyttende creme lader dig glatte dine lokker uden at bekymre dig om skader på dit hår. Resultatet er et perfekt glat resultat med en glansfuld og frizz-fri finish.

Fordel en passende mængde Gold Smoothing Cream i nyvasket fugtigt hår, og føntør håret eller lad det lufttørre. Når håret er helt tørt, glattes det med en varmestyler for et perfekt og blankt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Gold
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Gold Smoothing Cream 150 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.