Gratis levering på køb over 299 kr. med koden BV-FRIFRAGT

Goldwell StyleSign Dust Up Volumizing Powder 10 g.

Om produktet

  • Volumengivende hårpudder
  • Øjeblikkelig volumen og tekstur
  • Med let hold
  • Beskytter imod varme og UV
  • Til alle hårtyper
- 24%

Special Price 11975

Normalpris i "butikkerne" 15900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 5,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Volumengivende hårpudder

Dust Up Volumizing Powder fra Goldwell StyleSign er en volumengivende hårpudder, der skaber øjeblikkelig volumen og tekstur. Hårpudderen udvider hvert enkelt hårstrå og giver et godt, men fleksibelt let hold. Dust Up Volumizing Powder er velegnet til alle hårtyper og længder.

Dust Up Volumizing Powder er baseret på en formel indeholdende polymere, der tilfører tekstur og sikrer nem og hurtig styling. Bambus proteiner sørger for naturlig fleksibilitet, imens FlexPROtec Complex beskytter håret imod termisk varme og uv-stråler. Hårpudderen har en frisk duft med noter af citron, grønne æbler og vandmelon. Pulveret er vandbaseret, hvilket gør produktet nemt at skylle ud med shampoo. Dust Up Volumizing Powdery har desuden en holdfaktor 2 på Goldwells egen holdskala.

For et fyldigt look

Drømmer du om fyldige og teksturrige lokker, er Dust Up Volumizing Powder fra Goldwell StyleSign det perfekte valg for dig. Den effektive hårpudder giver dig øjeblikkeligt voluminøst hår fra rødder til længder.

Løft det yderste hår, og drys en passende mængde Goldwell StyleSign Dust Up Volumizing Powder direkte i hovedbunden i det tørre hår eller påfør i længderne. Arbejd pulveret ind i håret med fingerspidserne eller med en kam/fladbørste for maksimal volumen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Goldwell StyleSign
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Goldwell StyleSign Dust Up Volumizing Powder 10 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.