Har du set vores store OPRYDNINGSUDSALG med vilde tilbudskategorier fra kun 9 kr?
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE

HÅRSTYLING

Er du på udkig efter det perfekte produkt til hårstyling? Stylingprodukter giver
mulighed for at skabe et hav af spændende håropsætninger - om det er til
definerede krøller, en volumenfyldt hårstyling eller en ultraglat hårstyling, har
vi uden tvivl et produkt, der matcher. Vores store udvalg tæller bl.a. hårvoks,
hårpudder, krøllecreme, hårspray og hårmousse, der gør det nemt at skabe
en flot hårstyling.
OM HåRSTYLING OG HåRVOKS

HÅRSTYLING OG HÅRVOKS

Vælg det perfekte produkt til din hårstyling:

Når du leder efter et godt produkt til din hårstyling, er der nogle væsentlige ting, du skal være opmærksom på. Først og fremmest skal du tænke på din hårtype samt, hvad du ønsker stylingproduktet skal kunne give din hårstyling. Har du fint eller tyndt hår bør du kigge på stylingprodukter, der ikke virker tyngende på din hårstyling. Dette kan f.eks. være en let mousse, der tilfører ekstra volumen til håret. Har du krøller, er en definerende krøllecreme måske sagen, og er dit hår meget kruset kan en fikserende hårlak være løsningen til at skabe den perfekte hårstyling. Sommetider kan det rigtige produkt til din hårstyling være det eneste, der adskiller en god hårdag fra en fantastisk hårdag.

Produkttyper til hårstyling:

Stylingprodukter til hårstyling kan inddeles i overkategorierne hårvoks, krøllecreme, hårspray, hårgelé, hårpudder og hårmousse. I de mest populære overkategorier ligger hårvoks og krøllecreme. I kategorien hårvoks kan man inddele voksene efter konsistensen blød og hård. Blandt de bløde hårvokse er pastevoks, pomadevoks, fibervoks og cremevoks. Disse typer vokse giver ofte en glansfuld hårstyling, hvor de hårde vokse så som mud wax og lervoks/clay way ofte giver en mere mat finish til håret. De forskellige typer hårvokse kommer til forskellige hårtyper og hårlængder samt med forskellig duft og hold. Hårvoksen skal vælges ud fra ens hårtype samt den hårstyling, man ønsker.

I kategorien krøllecreme finder man forskellige cremer, der ofte giver et forholdsvis blødt og naturlig hold til hårstylingen. Går man over i krøllemousse får man øget definition og mere bounce til hårstylingen.

Gode råd til hårstyling:

• Start med at kigge på din hårtype, når du skal vælge et stylingprodukt til din hårstyling. Har du fint hår, skal du vælge en produkttype, der ikke tynger håret. Har du kraftigt hår, har du brug for et produkt med stærkt hold, der kan holde håret samt flyvske småhår på plads.

• Anvend altid et varmebeskyttende produkt, inden du føntørrer eller anvender varmestylers på dit hår. Et varmebeskyttende produkt sørger for, at dine hårstrå ikke skades yderligere af den varme, der tilføres. På denne måde får du mest muligt ud af din hårstyling.

• Vælger du en forkert hårvoks, får du ikke det optimale ud af din hårstyling. Har du længere hår, er det en god idé at vælge en blød hårvoks. De bløde hårvokse er nemmere at fordele i det lange hår. Har du tyndt eller fint hår skal du dog passe på med de bløde/glansfulde hårvokse, da de kan virke tyngende på håret.

• Et lille tip ved brug af krøllecreme er at kramme cremen godt op i lokkerne, hvorefter du føntørrer håret med en diffuser samt med hovedet nedad. På denne måde formes og defineres krøllerne effektivt, og der skabes en god volumen i din hårstyling.
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned