BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Hairway Iramoto Lux

Om produktet

  • Hårtrimmer
  • Let at anvende
  • Afstandsregulering
  • Med fire afstandskamme
  • Nem at rengøre
- 24%

Special Price 59900

Normalpris i "butikkerne" 79500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 14,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

LET ANVENDELIG HÅRTRIMMER

Iramoto Lux fra Hairway er en trimmer, der effektivt og nøjagtigt klipper håret. Trimmeren gør det nemt at klippe håret i flere længder og få et knivskarpt, professionelt resultat. Iramoto Lux kan anvendes i alle hårtyper.

Iramoto Lux har et enkelt, praktisk design. Den indbyggede afstandsregulering indstiller hårlængden fra 0,8 mm til 2,0 mm, mens de fire vedlagte afstandskamme giver mulighed for at bruge trimmeren i længere hår fra 3 mm til 12 mm. Pakken indeholder desuden en ladestation og strømforsyning samt smøreolie til vedligeholdelse af det aftagelige klippesæt. Trimmeren er slidstærk og bliver leveret i en elegant, praktisk metalkuffert.

PROFESSIONELT RESULTAT

Vil du gerne let og effektivt klippe dit hår med stor nøjagtighed, er Iramoto Lux fra Hairway perfekt til dig. Den slidstærke trimmer gør det muligt at præcisere klipningen i forskellige længder og skabe et perfekt resultat på ingen tid.

Frisér dit hår og sørg for, at Iramoto Lux er rengjort inden brug. Anvend trimmeren i nakken, på baghovedet, siderne og afslutningsvis bakkenbarterne. Rengør efterfølgende hårtrimmeren under rindende vand. Efter hver brug påføres et par dråber smøreolie på bladene, og maskinen tændes kort, så olien fordeles jævnt. Afslut med at sætte Iramoto Lux i ladestationen i 2 timer.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Hairway
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Hairway Iramoto Lux

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.