Spar min. 25% på (næsten) alt hårpleje & styling - SHOP HER

Herôme Glass Nail File Travelsize

Om produktet

  • Skånsom neglefil i glas
  • Filer og former
  • For perfekt form og længde
  • Nem at anvende
  • Praktisk lille størrelse
  • Etui medfølger
- 21%

Special Price 7500

Normalpris i "butikkerne" 9500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 3,75 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Skånsom neglefil

Glass Nail File Travelsize fra Herôme er en skånsom neglefil i glas, der gør det nemt at file og forme neglene til præcis den ønskede form. Neglefilen har en praktisk lomme-størrelse og er nem at have med på farten. Derudover er Glass Nail File Travelsize fra Herôme god mod sarte, tynde negle, der efterlades smukke med et velplejet look.

Herôme Glass Nail File Travelsize er udført i glas, der gør neglefilen utrolig let at anvende. Glassets struktur forhindrer at der dannes hak og revner i neglene og sikrer samtidig præcision. Med en neglefil i glas behøver man ikke tænke på, hvilken retning neglene files i. Glass Nail File Travelsize fra Herôme kommer i et stilrent design og med et praktisk beskyttelsesetui til tasken.

For smukke, velformede negle

Drømmer du om smukke, velformede negle, der ikke flosser, er Herôme Glass Nail File Travelsize det perfekte valg til dig. Neglefilen gør det nemt for dig at file og forme dine negle, uden at du ødelægger neglenes fine struktur. Den praktiske glasneglefil er også ideel til dig, der ønsker at have en lille neglefil med på farten, til hvis en negl skulle knække.

Fil forsigtigt dine negle ved at føre din Herôme Glass Nail File over neglespidserne, til den ønskede form opnås. Den unikke form gør det nemt for dig at forme dine negle i én bevægelse.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Herôme
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Herôme Glass Nail File Travelsize

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.