Spar min. 25% på (næsten) alt hårpleje & styling - SHOP HER

Herôme Nail Growth Explosion 7 ml.

Om produktet

  • Negleopbyggende serum
  • Intensiv kur til neglene
  • Accelererer neglenes vækst
  • For længere, sundere negle
  • Synlig effekt efter 14 dage
  • Forstærkende virkning
- 21%

Special Price 7000

Normalpris i "butikkerne" 8900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 3,50 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Kur til neglevækst

Nail Growth Explosion fra Herôme er et serum til neglene, der stimulerer neglenes vækst og gør neglene sundere. Neglekuren giver synligt længere og smukkere negle efter blot 14 dages brug. Nail Growth Explosion fra Herôme er særligt velegnet til korte og beskadigede negle.

Herôme Nail Growth Explosion er beriget med algeekstrakter og virkningsfulde aminosyrer, der booster mikrocirkulationen, så neglen vokser betydeligt hurtigere. Silica forstærker neglen, mens ekstrakt af Baobab og Acacia øger smidigheden og giver fleksible negle. Nail Growth Explosion fra Herôme er desuden fri for parabener.

For lange negle

Ønsker du lange, smukke negle, er Herôme Nail Growth Explosion det perfekte match til dig. Det effektive serum opbygger neglene og forbedrer deres tilstand, så du efterlades med synligt længere og sunde negle.

Brug Nail Growth Explosion fra Herôme som en kur hver aften i minimum 14 dage. Start med at rense neglene med Herôme neglelakfjerner første aften. Kom én dråbe af serummet på hver negl ved hjlp af pipetten, og massér serummet forsigtigt ind i neglene, så de kan absorbere det. 2. aften påføres igen én dråbe serum på hver negl, og masséres ind på samme måde, men uden at bruge en neglelakfjerner inden. Fortsæt på samme måde i minimum 2 uger.
OBS. brug kun neglelakfjerner den første aften af kurens varighed for at fjerne rester og fedtstoffer - ikke de resterende dage. Serummet skal anvendes alene, så du må ikke anvende øvrige negleprodukter, så længe kuren varer. Vi anbefaler dog at beskytte neglebåndende med Herôme Cuticle Cream.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Herôme
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Bedømmelser 1 anmeldelse(r)

Godt til formålet
Nemt at bruge
Samlet vurdering
Bedømt af Marianne / (Indsendt den 31/08/2020)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Herôme Nail Growth Explosion 7 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.