BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Herôme Nail Hardener Extra Strong 10 ml.

Om produktet

  • Ekstra stærk neglehærder
  • Beskytter imod knæk
  • Forebygger skader
  • Hårde og stærke negle
  • Fri for parabener
8200
(Fra 7380 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 2,05 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

EKSTRA STÆRK NEGLEHÆRDER

Nail Hardener Extra Strong fra Herôme er en ultra-effektiv neglehærder, der styrker neglene samt beskytter dem imod knæk og andre skader. Lakken sørger for, at selv de svageste negle bliver markant stærkere i løbet af 14 dage. Resultatet er sunde negle med de rette forudsætninger for at blive længere i løbet af kort tid.

Herôme Nail Perfection Nail Hardener Extra Strong er baseret på en effektiv formel, der styrker neglene for et velplejet look. Neglehærderen er blandt andet beriget med dermatologisk harpiks, der effektivt modvirker, at neglene spalter eller flækker, mens styrkende proteiner gør neglene ekstra modstandsdygtige. Nail Hardener Extra Strong har en blød pensel, der gør den nem at fordele i et jævnt lag på neglene og er desuden fri for parabener.

FOR SUNDE, STÆRKE NEGLE

Drømmer du om sunde, stærke og lange negle, er Nail Hardener Extra Strong fra Herôme et absolut musthave for dig. Lakken hærder og styrker dine negle, der efterlades ekstra modstandsdygtige efter kun 14 dage.

Anvend Herôme Nail Perfection Nail Hardener Extra Strong på helt rene negle om aftenen. Påfør lakken i et tyndt lag, og lad den tørre. Hver tredje aften renses neglene med en mild neglelakfjerner, og derefter påføres et nyt lag Nail Hardener. Gentag behandlingen hver aften de første to uger. Derefter gentages behandlingen 1-2 gange om ugen for optimal vedligeholdelse.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Herôme
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Herôme Nail Hardener Extra Strong 10 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.