Gratis levering på køb over 199 kr. med koden BV-FRIFRAGT

HH Simonsen Heat Protection Spray 145 ml.

Om produktet

  • Varmebeskyttende spray
  • Beskytter op til 232 grader
  • Tilfører fugt og næring
  • Reducerer tørre spidser
  • Fri for parabener
  • Danner en film om håret
14900
(Fra 10430 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 7,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

VARMEBESKYTTENDE SPRAY

HH Simonsen Heat Protection Spray er en varmebeskyttende spray, der beskytter håret op til 232 grader under varmepåvirkning fra f.eks føntørring, glatning eller krølning. Samtidig med at beskytte håret tilfører sprayen også masser af fugt og næring, så tørre spidser reduceres, og håret efterlades med et velplejet og glansfuldt look. Heat Protection Spray kan anvendes i alle hårtyper.

Heat Protection Spray er beriget med castor-olie og argan-olie, der har en fugtgivende og anti-statisk effekt på håret, så flyvske småhår holdes på plads. Panthenol danner en beskyttende film om hårstråene, så fugten forsegles i håret, hvilket forhindrer håret i at udtørre ved kraftig varmepåvirkning. Heat Protection Spray er desuden fri for parabener.

FOR BLØDT OG GLANSFULDT HÅR

Bruger du ofte føntørrer eller varmestylers på dit hår, er HH Simonsen Heat Protection Spray uundværlig for dig. Sprayen beskytter dit hår samt efterlader det med en silkeblød struktur og en flot, blank finish.

Ryst HH Simonsen Heat Protection Spray godt før brug for at mikse ingredienserne. Fordel sprayen jævnt i nyvasket, håndklædetørt hår med fokus på længder og spidser. Spray gerne på hver enkel hårtot inden krøl eller glatning for optimal beskyttelse.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand HH Simonsen
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: HH Simonsen Heat Protection Spray 145 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.