HH Simonsen Infinity Salon Pro Styler

Om produktet

  • professionelt glattejern
  • Dobbelt titanium-belagte plader
  • Fra 80°C til 210°C
  • 1,5 tommer bevægelige plader
  • 3 meter drejeledning
  • Hurtig opvarmning
  • Automatisk sleep mode funktion
119900
På lager, 1-3 dages levering
OR
Optjen 59,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Professionelt glattejern

Infinity Salon Pro Styler fra HH Simonsen er et eksklusivt professionelt glattejern, til dig der stiller høje krav til din styling. Glattejernet varmer lynhurtigt op og sikrer dig et glat og silkeblødt resultat på kort tid. Infinity Salon Pro Styler kan anvendes i alle hårtyper og længder.

Infinity Salon Pro Styler fra HH Simonsen er udstyret med 1,5" brede og bevægelige dobbelt-coatede titanium plader med olier og turmalin, der gør det nemt at style håret og sørger for at glattejernet har en jævn varmefordeling samt glider hurtigt og nemt igennem håret. Glattejernet har en smart memory funktion, hvilket muliggør at indstille glattejernet til fint, medium eller kraftigt hår samt temperaturreguleringer fra 80°C til 210°C. Temperaturen kan indstilles på glattejernets touch display. Infinity Salon Pro Styler har desuden indbygget automatisk sleep mode, så styleren slukker efter 90 minutter uden brug. Derudover er glattejernet udstyret med 3 meter drejeledning og en dual-funktion, så styleren kan anvendes i både Europa og USA.

For en professionel styling

Elsker du følelsen af luksus i hverdagen og ultra glat hår er Infinity Salon Pro Styler fra HH Simonsen det rette match for dig.
Med det eksklusive glattejern får du lynhurtigt et velplejet, silkeblødt og ultra-glat look, der holder dagen lang.

Tænd for dit HH Simonsen Infinity Salon Pro Styler. Når glattejernet begynder at bippe, er det klar til brug. Ønsker du at glatte håret, placér da stylingjernet ved rødderne i tørt hår, og før jernet ud i længderne. For at krølle håret placeres spidsen af en hårlok på glattejernet og krølles op. For et optimalt resultat anvend Styling Oil Protection i håret, før håret styles for at beskytte håret.

NB! Du kan GRATIS opgradere din normale 2-års produktgaranti på el-artikler til en udvidet 5-års garanti. Du skal blot registrere dit produkt via. dette ansøgningsskema senest 30 dage efter købet.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand HH Simonsen
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: HH Simonsen Infinity Salon Pro Styler

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.