HH Simonsen Midi Waver VS5

Om produktet

  • Krøllejern i mini format
  • Skaber små bølger
  • Varmer op til 200°C
  • 2.2 meter drejeledning
  • Titanium-belægning
59900
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 29,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

KERAMISK BØLGEJERN I MINI-UDGAVE

HH Simonsen Midi Waver VS5 er et keramisk krøllejern, der er ideelt til at skabe spændende og unikke bølger i håret. Midi Waver VS5 er en serie produkter i professionel salonkvalitet i mini format. Krøllejernet er udviklet, så stylingeffekten er så tæt på samme niveau, som med de normale produktstørrelser. Midi Waver VS5 kan anvendes i alle hårtyper og længder.

Midi Waver VS5 varmer lynhurtigt op til 200°C og har en jævn varmefordeling, der giver ensartede og holdbare krøller. Krøllejernet har en keramisk, titanium-belagt spole i et ovalt design, der skaber unikke frisurer. Derudover har krøllejernet en indbygget dual funktion, der sikrer, at det fungerer i både Europa og USA. Det lille krøllejern er udstyret med en 2.2 meter lang drejeledning, en kold plastikspids, som kan holdes ved under brug samt et ergonomisk non-slip håndtag, der sikrer et godt og sikkert greb.

PERFEKT TIL WEEKENDTUREN

Ønsker du at kunne skabe flotte krøller i dit hår, uanset hvor du befinder dig, er Midi Waver VS5 fra HH Simonsen det perfekte stylingredskab for dig. Det lille og kompakte bølgejern er nemt at have med på farten, om det er til fitness, på rejsen, weekendturen eller for at kunne rette på frisuren i løbet af dagen på arbejdet.

Anvend HH Simonsen Midi Waver VS5 i tørt hår. Tag en hårlok, og placér den i bølgejernet. Lad den sidde i nogle få sekunder, og gentag med resten af lokken og resten af håret, indtil det ønskede resultat opnås.

NB! Du kan GRATIS opgradere din normale 2-års produktgaranti på el-artikler til en udvidet 5-års garanti. Du skal blot registrere dit produkt via. dette ansøgningsskema senest 30 dage efter købet.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand HH Simonsen
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: HH Simonsen Midi Waver VS5

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.