HH Simonsen ROD VS4 Soft Curls

Om produktet

  • Keramisk krøllejern
  • Falder fra 32-25 mm
  • Store, bløde krøller
  • Temperatur 120-200°C
  • 3 meter drejeledning
  • Med sleep mode
  • Varmer hurtigt op
  • Titanium-belægning
99900
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 49,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

32 MM – 25 MM KERAMISK KRØLLEJERN

HH Simonsen ROD VS4 Soft Curls er et keramisk krøllejern i konisk design, der er ideelt til at skabe ekstra store og bløde krøller i håret. Krøllejernet varmer op på blot 20 sekunder og er nemt at anvende. Håret efterlades silkeblødt og blankt med en krusfri finish på grund af krøllejernets ioniske effekt. ROD VS4 Soft Curls kan anvendes i alle hårtyper og længder.

ROD VS4 Soft Curls har en jævn varmefordeling, der giver ensartede og holdbare krøller. Krøllejernet kan temperaturreguleres fra 120°C til 200°C, så det matcher alle hårtyper. ROD VS4 har en keramisk, titanium-belagt spole, der falder fra 32 mm til 25 mm ved spidsen. Derudover har krøllejernet en indbygget auto-sleep funktion, der gør at stylingjernet automatisk slukker efter 90 minutter. Det unikke krøllejern er udstyret med en 3 meter lang drejeledning, en kold front, som kan holdes ved under brug samt et ergonomisk non-slip håndtag, der sikrer et godt og sikkert greb. Der medfølger desuden en praktisk stofpose til opbevaring.

SKAB STORE, NATURLIGE KRØLLER

Drømmer du om store og bløde krøller med en naturlig finish, er ROD VS4 Soft Curls det perfekte stylingredskab for dig. Det keramiske krøllejern giver dig mulighed for at skabe ekstra store og løse krøller med en glansfuld og blød finish.

Anvend HH Simonsen ROD VS4 Soft Curls i tørt hår. Tag en hårlok på ca. 2 cm, og sno den om krøllejernet. For det bedste resultat krølles lokken op fra hårbunden af. Lad den sidde i kort tid, inden du ruller den ud igen. Gentag dette med resten af håret.

HUSK at købe varmebeskyttelses spray sammen med dit krøllejern.

NB! Du kan GRATIS opgradere din normale 2-års produktgaranti på el-artikler til en udvidet 5-års garanti. Du skal blot registrere dit produkt via. dette ansøgningsskema senest 30 dage efter købet.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand HH Simonsen
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: HH Simonsen ROD VS4 Soft Curls

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.