HH Simonsen ROD VS5 Deep Waver

Om produktet

  • Keramisk bølgejern
  • Store, bløde bølger
  • Temperatur 150-210°C
  • 3 meter drejeledning
  • Varmer hurtigt op
  • Titanium-belægning
99900
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 49,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

KERAMISK BØLGEJERN

HH Simonsen ROD VS5 Deep Waver er et keramisk bølgejern, der er ideelt til at skabe spændende og unikke bølger i håret. Bølgejernet varmer op på blot 20 sekunder og er nemt at anvende. Håret efterlades silkeblødt og blankt med en krusfri finish på grund af bølgejernets ioniske effekt. ROD VS5 Deep Waver er velegnet til mellemlangt og langt hår.

ROD VS5 Deep Waver har en jævn varmefordeling, der giver ensartede og holdbare bølger. Bølgejernet kan trinløst temperaturreguleres fra 150°C til 210°C, så det matcher alle hårtyper. ROD VS5 har en keramisk, titanium-belagt spole i et ovalt design, der skaber unikke frisurer. Det keramiske krøllejern er udstyret med en 3 meter lang drejeledning samt et ergonomisk non-slip håndtag, der sikrer et godt og sikkert greb. Der medfølger desuden en praktisk stofpose til opbevaring.

SKAB SMUKKE, DYBE BØLGER

Drømmer du om bølgende hår med en glansfuld finish, er ROD VS5 Deep Waver fra HH Simonsen det perfekte krøllejern for dig. Den unikke varmestyler har en oval tromle, der giver dig mulighed for at skabe store bølger i dit hår.

Anvend HH Simonsen ROD VS5 Deep Waver i tørt hår. Tag en hårlok, og placér den i bølgejernet. Lad den sidde i nogle få sekunder, og gentag med resten af lokken og resten af håret, indtil det ønskede resultat opnås.

NB! Du kan GRATIS opgradere din normale 2-års produktgaranti på el-artikler til en udvidet 5-års garanti. Du skal blot registrere dit produkt via. dette ansøgningsskema senest 30 dage efter købet.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand HH Simonsen
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: HH Simonsen ROD VS5 Deep Waver

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.