HH Simonsen ROD VS9 Woo Waver

Om produktet

  • Keramisk bølgejern
  • Skaber unikke krøller
  • Temperatur 120-230°C
  • 3 meter drejeledning
  • Varmer hurtigt op
  • Titanium-belægning
99900
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 49,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

KERAMISK BØLGEJERN

HH Simonsen ROD VS9 Woo Waver er et let og slankt bølgejern, der er ideelt til at skabe spændende og unikke bølger i håret. Bølgejernet varmer op på blot 20 sekunder og er nemt at anvende. Håret efterlades silkeblødt og blankt med en krusfri finish på grund af bølgejernets ioniske effekt. ROD VS9 Woo Waver er velegnet til mellemlangt og langt hår.

ROD VS9 Woo Waver har en jævn varmefordeling, der giver ensartede og holdbare bølger. Bølgejernet kan temperaturreguleres fra 120°C til 230°C, så det matcher alle hårtyper. ROD VS9 har en keramisk, titanium-belagt spole, der skaber unikke bølger i håret. Det keramiske krøllejern er udstyret med en 3 meter lang drejeledning samt et ergonomisk non-slip håndtag, der sikrer et godt og sikkert greb. Der medfølger desuden en praktisk stofpose til opbevaring.

SKAB SMUKKE, BØLGEDE KRØLLER

Drømmer du om bølgende hår med en glansfuld finish, er ROD VS9 Woo Waver fra HH Simonsen det perfekte krøllejern for dig. Den unikke varmestyler giver dig mulighed for at skabe alt lige fra flotte, runde krøltegninger til romantiske og bølgende krøller.

Anvend HH Simonsen ROD VS9 Woo Waver i tørt hår. Tag en hårlok, og placér den i bølgejernet. Lad den sidde i nogle få sekunder, og gentag med resten af lokken og resten af håret, indtil det ønskede resultat opnås.

NB! Du kan GRATIS opgradere din normale 2-års produktgaranti på el-artikler til en udvidet 5-års garanti. Du skal blot registrere dit produkt via. dette ansøgningsskema senest 30 dage efter købet.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand HH Simonsen
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: HH Simonsen ROD VS9 Woo Waver

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.