Wet Brush The Shine Brush

Om produktet

  • Skånsom hårbørste
  • Udfiltrer nemt håret
  • Med vildsvinehår
  • Giver en blank finish
  • Hiver ikke i hårstråene

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 33%

Special Price 13325

Normalpris i "butikkerne" 19900

Optjen 6,65 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

HÅRBØRSTE MED GLANSGIVENDE EFFEKT

Wet Brush The Shine Brush er en oval hårbørste, der uden besvær reder håret igennem samt tilfører det masser af glans og blankhed. Børsten giver en fantastisk og nænsom udredning af selv de mest filtrede totter. Børsten hiver ikke i håret, og håret beskyttes dermed mod at knække og spalte. The Shine Brush kan anvendes på alle hårtyper og længder.

The Shine Brush er ekstra mild og skånsom mod håret sammenlignet med traditionelle børster. Børstens hår er en kombination af vildsvinehår og ioniske nylon-pigge, der tilsammen giver blødt, blankt og mere medgørligt hår. Hårbørstens hår er i forskellige længder, så de effektivt transporterer hårets naturlige olier ud i længder og spidser samt giver en nænsom udredning. The Shine Brush er 22 cm lang, og den holder desuden effektivt på varmen, hvilket gør den ideel som føntørringsbørste.

FOR SUNDT OG BLANKT HÅR

Ønsker du nemt og skånsomt at kunne udrede dit hår, er The Shine Brush fra Wet Brush den perfekte løsning for dig. Hårbørsten reder nænsomt dit hår, så det efter gentagen brug bliver silkeblødt, sundt og ekstra glansfuldt.

Arbejd Wet Brush The Shine Brush igennem håret med lette børstestrøg. Start ved spidserne og slut ved hårbunden for at beskytte håret mod at knække. Gentag indtil den ønskede blødhed opnås.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Wet Brush
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Wet Brush The Shine Brush

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.