HH Simonsen Universal Diffuser

Om produktet

  • Universal diffuser
  • For styling af krøller
  • Jævn luftdistribution
  • Giver glansfuld finish
  • Med anti-frizz effekt
  • Indvendigt mål 7 cm.
  • Diameter på 14 cm.
29900
(Fra 20930 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 14,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

UNIVERSAL SOFT STYLER

HH Simonsen Universal Diffuser er en professionel diffuser, der gør det nemt at softstyle krøllet hår samt skabe løft, volumen og en krusfri finish. Diffuseren har et unikt design, der gør, at den let kan påsættes de fleste føntørrer uden problemer. Universal Diffuser kan desuden anvendes til alle slags frisurer, hårlængder og hårtykkelser.

Universal Diffuser er udviklet i samarbejde med professionelle frisører for at sikre en perfekt salonstyling ved hver eneste føntørring. Softstyleren har en stor skål samt et mundingsstykke med et indvendigt mål på 7 cm, der passer på de fleste føntørrer. Mundingsstykket er fjederophængt, hvilket gør, at diffuseren ikke glider af føntørreren – næsten uanset model og variant. Universal Diffuser har en størrelse på 14 cm. i diameter.

FOR FLERE STYLINGMULIGHEDER

Ønsker du en nem og flot styling af dine krøller, er Universal Diffuser fra HH Simonsen det perfekte tilbehør til din føntørrer. Den skånsomme softstyler giver dig mulighed for at fremhæve bløde krøller og bølger eller skabe masser volumen i håret, så du får et flot look.

Påfør HH Simonsen Universal Diffuser på din føntørrer. Brug diffuseren i nyvasket, fugtigt hår for at fremhæve dine krøller eller bølger. Vi anbefaler, at du før føntørringen anvender en varmebeskyttende spray.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand HH Simonsen
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: HH Simonsen Universal Diffuser

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.