Homedics Blood Pressure Monitor

Om produktet

  • Effektiv blodtryksmåler
  • Perfekt til hjemmebrug
  • Indikerer forhøjet blodtryk
  • Opfanger uregelmæssigheder
  • Udstyret med LCD-display
  • Nem at aflæse
Spar 60%

Special Price 19900

Normalpris i "butikkerne" 49900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 9,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

BLODTRYKSMÅLER TIL HJEMMEBRUG

Automatic Wrist Blood Pressure Monitor fra Homedics er en effektiv blodtryksmåler, der automatisk måler blodtrykket, når den sættes omkring håndleddet. Blodtryksmåleren indikerer forhøjet blodtryk og opfanger desuden eventuel uregelmæssig hjerterytme.

Homedics Blood Pressure Monitor er baseret på retningslinjer fra verdenssundhedsorganisationen. Måleren er udstyret med et LCD-display, der viser blodtrykket og pulsen. De seneste 60 målinger foretaget med apparatet lagres i hukommelsen med angivet tid og dato. Blood Pressure Monitor har desuden en stor skærm, der gør det nemt for alle at aflæse tallene.

FOR EN NEM MÅLING AF PULS OG BLODTRYK

Vil du gerne kunne måle dit blodtryk derhjemme, er Automatic Wrist Blood Pressure Monitor fra Homedics et musthave for dig. Den automatiske blodtryksmåler gør det nemt for dig at tjekke, om du har for højt eller lavt blodtryk.

Vi anbefaler, at du læser medfølgende brugsanvisning grundigt, inden du anvender Homedics Automatic Wrist Blood Pressure Monitor. Anbring blodtryksmåleren omkring venstre håndled, og lad dine håndflader pege opad. Tryk på knappen ’start’. Dernæst vil blodtryksmåleren puste manchetten op, indtil der er opbygget et tilstrækkeligt tryk. Blodtrykket og pulsen vil blive vist på displayet.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Homedics
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Homedics Blood Pressure Monitor

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.