IdHAIR Colour Bomb Crazy Violet 250 ml.

Om produktet

  • Farveopfriskende balsam
  • Plejende og nærende
  • Nyt liv til hårfarven
  • Til lilla hår
  • Parabenefri
Spar 10%

Special Price 13400

Normalpris i "butikkerne" 14900

(Fra 11622 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 6,70 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FARVEGENOPFRISKENDE BALSAM

IdHAIR Colour Bomb Crazy Violet er en effektiv balsam, der intensiverer og genopfrisker hårfarven ved hjælp af små farvepigmenter. Conditioneren giver håret en to-i-én behandling, hvor håret plejes og næres i dybden samtidig med, at farvens intensitet bevares helt frem til næste farvning. Crazy Violet er særligt udviklet til at give lilla hår en mere intens farve og blankhed.

Colour Bomb Crazy Violet er beriget med keratin, som er én af hårets naturlige byggesten. Keratin genopbygger skader på hårstråene, så håret igen fremstår sundt og fyldigt. Derudover indeholder farveconditioneren panthenol, der tilfører pleje og fugt samt forsegler fugten i hårstråene. Colour Bomb er desuden fri for parabener.

FOR EN INTENS HÅRFARVE

Trænger dit violette hår til en farvegenopfriskning, er Crazy Violet fra IdHAIR Colour Bomb det helt rigtige valg for dig. Den farvepigmenterede balsam plejer og blødgør dit hår samt forstærker din hårfarve, så meget som du ønsker.

IdHAIR Colour Bombs kan anvendes til farvegenopfriskning af din hårfarve eller til dig, som ønsker at gå fra helt lys til en fantastisk intens farve. Farveconditioneren kan også blandes i din sædvanlige balsam eller hårkur for en flot pastelfarve. Påfør din farvebombe i nyvasket, håndklædetørt hår, og red derefter håret igennem for at fordele farven jævnt. Lad conditioneren virke i 3-15 minutter alt efter den ønskede intensitet. Skyl til sidst dit hår grundigt med rigeligt varmt vand.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand IdHAIR Colour Bomb
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: IdHAIR Colour Bomb Crazy Violet 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.