IdHAIR Extreme Titanium 100 ml.

Om produktet

  • Cremet hårvoks
  • Ultrastærkt hold
  • Neutral finish
  • Afstivende
  • Parabenefri
Spar 21%

Special Price 7800

Normalpris i "butikkerne" 9900

På lager, 1-3 dages levering
OR
Optjen 3,90 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

CREMEVOKS MED ULTRASTÆRKT HOLD

IdHAIR Extreme Titanium er en cremevoks, der tilfører ekstremt stærkt hold til frisuren. Id-voksen er uden sammenligning den stærkeste voks i IdHAIR-serien. Cremevoksen er ideel til styling af kort hår, hvor den giver tydelig separation og en neutral finish. Voksen har en ekstremt afstivende effekt og sikrer derfor et look, der holder dagen igennem.

Extreme Titanium er beriget med carnauba organisk voks, bivoks og kaolin-ler, der giver struktur til håret samt gør voksen nem at arbejde med. Trods sit kraftige hold kan IdHAIR Extreme Titanium nemt vaskes ud med varmt vand, så ophobning af produktrester ikke bliver et problem. Cremevoksen har desuden en diskret duft, og så er den fri for parabener.

EN KRAFTFULD KLASSIKER

Ønsker du ekstremt hold og neutral glans til din frisure, så er Extreme Titanium fra IdHAIR et perfekt valg for dig. Den cremede Id-voks er en kraftfuld klassiker, der sørger for, at din frisure holder stilen dagen igennem.

Tag en passende mængde IdHAIR Extreme Titanium, og varm cremevoksen godt op imellem håndfladerne. Påfør derefter voksen i tørt eller fugtig hår, og style det, som du ønsker.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand IdHAIR
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: IdHAIR Extreme Titanium 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.