IdHAIR Hard Gold 100 ml.

Om produktet

  • Stærk fibervoks
  • Fleksibelt hold
  • Neutral finish
  • Let afstivende
  • Parabenefri
Spar 20%

Special Price 7900

Normalpris i "butikkerne" 9900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 3,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FIBERVOKS MED STÆRKT HOLD

IdHAIR Hard Gold er en klassisk fibervoks, der tilfører stærkt, fleksibelt hold til frisuren samt en flot neutral glans. Id-voksen har en blød konsistens, der gør den let at arbejde ind i håret, så man kan forme en frisure med tydelig separation. Hard Gold er den ideelle cremevoks til styling af kort hår.

Hard Gold er beriget med carnauba organisk voks, der giver struktur til håret samt har en let afstivende effekt. Trods sit stærke hold kan fibervoksen nemt vaskes ud med varmt vand, så ophobning af produktrester ikke bliver et problem. Voksen har desuden en diskret duft, og så er den fri for parabener.

FOR TYDELIG SEPERATION

Ønsker du en frisure med fleksibelt hold og neutral glans, er Hard Gold fra IdHAIR det helt rigtige valg for dig. Den klassiske fibervoks giver dig frie hænder til at være kreativ og lege med din styling, så den formes, præcis som du ønsker.

Tag en passende mængde IdHAIR Hard Gold, og varm voksen godt op imellem håndfladerne for at aktivere de unikke fibre. Påfør derefter Id-voksen jævnt i tørt hår for optimal effekt, og style håret, som du ønsker. Frisuren kan desuden restyles i løbet af dagen efter behov.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand IdHAIR
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: IdHAIR Hard Gold 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.