Invisibobble Spiral-elastikker Navy Blue 3 stk.

Om produktet

  • 3 stk. spiral-elastikker
  • Skånsomme mod håret
  • Efterlader ingen mærker
  • Antibakterielt materiale
  • Modvirker hovedpine
Spar 20%

Special Price 3900

Normalpris i "butikkerne" 4900

(Fra 3430 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 1,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

INNOVATIV SPIRAL-ELASTIK

Invisibobble Spiral-elastikker Navy Blue er en unik type hårelastik, der har en innovativ spiralform. Pakken indeholder 3 blå spiral-elastikker, der er ekstra skånsomme mod håret, og de er derfor ideelle at anvende til både voksne og børn.

Invisibobble Spiral-elastikker er helt unikke, da de har en smart spiralform, der ikke efterlader nogle mærker på håret efter brug. Elastikkerne har et stærkt greb på alle hårtyper men er samtidig så milde mod håret, at de effektivt modvirker spaltede spidser, knækkede hårstrå samt spændingshovedpine. Spiral-elastikkerne er desuden produceret i et antibakterielt plastmateriale, og de er super nemme at rengøre, når det synes nødvendigt.

FOR EN NEM HÅROPSÆTNING

Ønsker du nemt og hurtigt at kunne sætte dit hår op uden at få elastikmærker, er Spiral-elastikker Navy Blue fra Invisibobble det perfekte valg for dig. De spiralformede hårelastikker fastholder sikkert men skånsom dit hår uden at overbelaste eller skade hårstråene.

Invisibobble Spiral-elastikker er en sund måde at samle håret på, uanset om det er i en knold, hestehale eller noget helt tredje. Har du tykt hår, der har behov for ekstra stabilitet, så vikl elastikken rundt om hestehalen en ekstra gang eller to. Den smarte spiralfacon sørger desuden for, at elastikken øjeblikkeligt slipper håret, når den skal ud, så du slipper for filtrede knuder og lignende.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Invisibobble
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Invisibobble Spiral-elastikker Navy Blue 3 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.