Invisibobble Spiral-elastikker Raspberry Red 3 stk.

Om produktet

  • Røde spiral-elastikker
  • Skånsomme mod håret
  • Efterlader ingen mærker
  • Antibakterielt materiale
  • Modvirker hovedpine
  • Til både voksne og børn
Spar 20%

Special Price 3900

Normalpris i "butikkerne" 4900

(Fra 3430 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 1,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

RØDE SPIRAL-ELASTIKKER

Spiral-elastikker Raspberry Red fra Invisibobble er en innovativ type hårelastik med en helt unik spiralfacon. Faconen gør elastikkerne ekstra milde mod håret, og de er derfor super gode til både børn og voksne. Pakken indeholder 3 spiral-elastikker i et flot rødt design, der pifter enhver frisure op.

Den unikke spiralform sikrer, at Invisibobble Spiral-elastikker ikke efterlader mærker på håret. Elastikkerne har et stærkt greb men er samtidig så milde mod håret, at håret ikke skades eller knækker under brug. Derudover modvirker elastikkerne effektivt spændingshovedpine. Spiral-elastikkerne er desuden produceret i et antibakterielt plastmateriale, der gør dem super nemme at rengøre fra tid til anden.

FOR EN NEM HÅROPSÆTNING

Ønsker du en behagelig håropsætning, er Spiral-elastikker Raspberry Red fra Invisibobble det perfekte valg for dig. De spiralformede hårelastikker lader dig nemt sætte dit hår i en hestehale, uden at hårstråene overbelastes eller skades.

Invisibobble Spiral-elastikker er en sund måde at samle håret på, uanset om det er i en knold, hestehale eller noget helt tredje. Har du tykt hår, der har behov for ekstra stabilitet, så vikl elastikken rundt om hestehalen en ekstra gang eller to. Den smarte spiralfacon sørger desuden for, at elastikken øjeblikkeligt slipper håret, når den skal ud, så du slipper for filtrede knuder og lignende.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Invisibobble
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Invisibobble Spiral-elastikker Raspberry Red 3 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.